سوفله سبزیجات از آن غذاهایی است که ظاهرش شما را به هوس می‌اندازد.

سوفله سبزیجات از آن غذاهایی است که ظاهرش شما را به هوس می‌اندازد. یک غذای کاملا گیاهی که با چیدمان منظم و هیجان‌انگیزش، می‌تواند اشتها را باز کند. در واقع هر غذایی وقتی چیدمان و تزیین جذابی داشته باشد در نگاه اول چشم ما را سیر می‌کند و بعد وادارمان می‌کند به امتحان ‌کردنش؛ حتی اگر ترکیباتش را دوست نداشته باشیم.

مواد لازم:

  • سیب زمینی پخته و حلقه شده:  ۳ عدد
  • هویج پخته و حلقه شده: ۳ عدد
  • بادمجان سرخ شده: ۳ عدد
  • گوجه فرنگی حلقه شده: ۲ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • آرد ذرت یا آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
  • زردچوبه، پودر سیر و کاری: از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه  سوفله سبزیجات داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.

۲. لایه لایه حلقه‌های سیب زمینی، بادمجان، حلقه‌های هویج و حلقه‌های گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.

۳. شیر سرد را با ادویه‌ها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمی‌شوند.

۴. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به حباب زدن کند.

۵. سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.

۶. قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی شود.

منبع: تحریریه ایرنازندگی