اگر با مشکل کم خونی مواجه هستید، در برنامه غذایی خود علاوه بر گنجاندن مواد غذایی حاوی آهن، باید به فکر ترکیباتی باشید که جذب آن را تسریع کند که کباب با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا یکی از گزینه‌های پیشنهادی است.

گروه ایرنا زندگی - اگر با مشکل کم خونی مواجه هستید، در برنامه غذایی خود علاوه بر گنجاندن مواد غذایی حاوی آهن، باید به فکر ترکیباتی باشید که جذب آن را تسریع کند که کباب با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا یکی از گزینه‌های پیشنهادی است.

آهن موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها از نوع آهن غیرهم می‌باشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است.

مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن زیتون                                  ۶۰ میلی‌لیتر                       

پوست لیموی رنده کرده                 ۱ قاشق چای‌خوری              

آب‌لیمو                                         ۶۰ میلی‌لیتر                        

اورگانوی تازه خردکرده                    یک چهارم پیمانه                  

فیله گوساله مکعبی خردکرده        ۸۰۰ گرم                         

فلفل دلمه‌ای زرد مکعبی خردکرده   ۲ عدد متوسط                   

پیاز قرمز مکعبی خردکرده               ۱ عدد متوسط                    

گوجه‌فرنگی خردکرده                       ۲ عدد بزرگ                      

بادام                                               ۳۵ گرم                            

نعنای تازه                                       ۱ پیمانه                       

     

روش تهیه:

روغن، پوست لیمو، آب‌لیمو و اورگانو (پونه کوهی) را در ظرف شیشه‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

گوشت، فلفل و پیاز را به ترتیب در سیخ‌های چوبی فرو کنید و روی سینی پخت قرار دهید.

نیمی از سس آماده شده را روی آن بریزید.

کباب‌ها را در ظرف‌های مخصوص چرب کرده گریل بگذارید تا بپزند.

در این هنگام، گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا را با بقیه سس در ظرف کوچکی مخلوط کنید.

کباب را همراه با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا و در صورت تمایل، نان پیتا، میل نمایید.

یادآوری:

می‌توانید تکه‌های گوشت را از شب قبل در مخلوطی از آب پیاز، روغن زیتون، اورگانو و پوست لیموترش رنده کرده بخوابانید تا گوشت تردتر شود.

به گزارش تبیان، آهن موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها از نوع آهن غیر هم می‌باشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است.