گروه ایرنا زندگی - سلامت مردان موضوعی است که موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه و توسعه کشور را در پی خواهد داشت. مردان نسبت به زنان در معرض فاکتور های خطر محیطی و شغلی بیشتری هستند و عادات غلطی مانند مصرف سیگار، الکل، اعتیادو استرس شغلی در آنها بیشتر است از سوی دیگر مردان کمتر به پزشک مراجعه نموده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف از جمله موانع فرهنگی تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند.
بسیاری از مردان از پزشکان و بیمارستان ها دوری می کنند. برهمین اساس آنها از بیماری ها و شرایط قابل پیشگیری رنج می برند. از طرفی هم متأسفانه، تعدادی مکمل نیز برای مردان وجود دارد که ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد، مضر است. این در حالی است که مردان می توانند با خوردن یک رژیم غذایی مناسب، ایجاد تغییرات ساده در شیوه زندگی و مراجعه منظم به پزشک، کنترل سلامت خودشان را در دست بگیرند.
بسیاری از مردان سلامت خود را در اولویت زندگی شان قرار نمی دهند. بیماری هایی که بیشترین میزان مرگ و میر و بیماری را در مردان بروز می دهند هم قابل پیشگیری هستند هم قابل درمان. متأسفانه، مردان معمولاً کمتر از زنان تمایل دارند که برای معاینه یا مراقبت های پیشگیرانه به پزشک مراجعه کنند، در مراحل اولیه یک بیماری به دنبال درمان باشند یا به دنبال مشاوره سلامت روان باشند. مردان نیز به احتمال زیاد رفتارهای پرخطری مانند نوشیدن الکل زیاد، سیگار کشیدن و رانندگی خطرناک دارند. خوشبختانه، گام های آسان بسیاری وجود دارد که مردان می توانند برای بهبود سلامت خود انجام دهند.
در این ویدئو بیماریهای سلامت مردان را به خطر میاندازد، توسط دکتر سید جلیل حسینی متخصص اورلوژیست توضیح داده شده است.