ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه ته شیری:
- ۱ پیمانه برنج ترجیحا محلی
- ۲ پیمانه شیر پر چرب
- ۱/۲ قاشق م خ نمک
- ۱ ق غ روغن ترجیحا روغن حیوانی
- پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته شیری:
۱. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.
نکته: میزان ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.
۲. بعد از دمکشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم میتونیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.