تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸

تهران - ایرنا - گاهی برخی از والدین از روی ناآگاهی یا حتی برای اینکه به بچه‌ها بگویند پول راحت به دست نمی‌آید، آن‌ها را در جریان تمام فعالیت‌های مالی خود و خانه قرار می‌دهند، در حالیکه درک چنین مسائل پیچیده‌ای از توانایی کودک خارج است.

به گزارش گروه ایرنا زندگی - کارشناسان معتقدند که ضرورت ندارد والدین کودک خود را در جریان تمامی مراحل و روند کسب درآمد قرار دهند ، زیرا این مهم برای آنان  سخت و سنگین بوده و می توان عواقبی برای کودک به همراه داشته باشد.

۱. من ۱۵ تومن حقوق می‌گیرم!

نیازی نیست میزان درامد خود را با کودک به اشتراک بگذارید و از وضعیت حساب بانکی تان به او گزارش دهید. اینکه کودک خود را درگیر چنین مسائل پیچیده‌ای کنید راه‌حل مناسبی برای منصرف کردن او از خواسته‌هایش نیست.

۲. حقوق من از بابات بیشتره!

اگر به عنوان پدر و مادر هر دو شاغل هستید، فرزندتان را در جریان میزان درامد خود قرار ندهید چرا که ممکن است درامد را معیار ارزیابی در نظر بگیرد و والدی که درامد بیشتری دارد در ذهش پررنگ‌تر شود.

۳. درس بخون، هزینه دانشگاه زیاده!

حرف زدن دائمی از مخارج آینده و دانشگاه باعث می‌شود که کودک خود و مخارج آینده‌اش را بار بزرگی بداند که از به دوش کشیدن آن اجتناب می‌کنید. به جای مکالمه‌های دائما منفی و ترساندن او از آینده، او را به سمت برنامه‌ریزی درباره آینده سوق دهید.

۴. گرون خریدما!

اگر هر بار که برای فرزندتان یا هر فرد دیگری هدیه می‌خرید قیمت آن را یادآوری کنید، لذت هدیه گرفتن و هدیه دادن را از او سلب می‌کنید. همچنین این کار باعث می‌شود که کودک ارزش هدیه را در قیمت آن ببیند در حالیکه بعضی هدیه‌ها ارزش معنوی دارد.

۵. عمو خیلی بدحسابه!

به گزارش وب گاه تبیان، کودک را درگیر طلب و بدهی‌های خانوادگی تان نکنید. مثلا اینکه به برادرتان پولی قرض داده‌اید اما در تسویه کردن آن بدقول شده است، ارتباطی به کودک ندارد و گفتن چنین مسائلی باعث می‌شود نسبت به عمویش بدبین شود.