گروه ایرنا زندگی - کیک حلوا از کیکهای مجلسی و خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود و میتوان آن را به صورت تک نفره در مراسم مذهبی و عزاداری سرو کرد. برای آنکه مراسم خود را متفاوت تر برگزار کنید، پیشنهاد میکنیم دستور پخت این کیک حلوای معروف را در این بخش دنبال کنید.
مواد لازم کیک حلوا
مواد لازم | مقدار |
آرد سفید | ۱۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۲۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکلات تلخ | ۸۰ گرم |
کاکائو | ۱ قاشق |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
آب | ۴ قاشق |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک حلوا با فر
برای درست کردن این حلو ابتدا باید شکلات تلخ را شل و آبکی کنیم، که برای اینکار باید شکلاتها را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند.
در حین ذوب شدن شکلات، کره را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر آب شود. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
داخل کاسهای تخم مرغها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد شکلات خنک شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند، هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شوند.
با فرچه داخل کاغذهای مافین را با روغن چرب کنید و ۱/۴ از مایه کیک را داخل آنها بریزید.
سپس قالبهای مافین را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه با یک عدد خلال دندان مافینها را تست کنید که پخته باشند.
حلوای آماده شده از قبل را داخل قیف بریزید و روی مافینها تزیین کنید.
به گزارش وب گاه نمناک، برای شیکتر شدن نتیجه کار، بهتر است رنگ حلوایتان با رنگ کیک کمی متفاوت تر باشد.