سلامت
-
خودمراقبتی؛ جادوی سلامت (۳)
احساس خستگی میکنید؟ شاید این ۱۳ کار را انجام نمیدهید!
سلامت > پزشکی و بهداشتبدنمان بدون اینکه متوجه علتش بشویم چاقتر شده است. کافی است کمی تحرک داشته باشیم تا خسته شویم. شاید این اتفاقات به این معنا است که آنقدر که باید مراقب جسممان نبودهایم. بیشتر که فکر کنیم میبینیم مدتهاست حتی کشش سادهای در خانه انجام ندادهایم یا آنقدرها به غذا خوردنمان توجه نکردیم. شاید خیلی هم عجیب نباشد. مراقبتهای جسمانی را که برای هر بدنی لازم است فراموش کردیم و در نتیجه بدن سرحالی نداریم.
-
به مناسبت هفته سلامت
از بیمه دندان تا زایمان؛ خدمات درمانی را بشناسیم
سلامت > پزشکی و بهداشتاگر میخواهیم به خدمات درمانی عادلانه دسترسی داشته باشیم، اطلاعات بیشتری لازم داریم، از بیمهها و شرایطشان. هدف بهداشت هر کشوری افزایش کیفیت و کمیت خدمات پزشکی و ایجاد شرایط عادلانهای برای رسیدن به آن است.
-
به مناسبت هفته سلامت
از خوددرمانی تا دامن زدن به شایعات؛ شناختمان از بیماریها را بالاتر ببریم
سلامت > بیماریهایکی از شایعترین کارهایی که اغلب ما انجام میدهیم، خود درمانی است. سرمان درد میکند، قرص میخوریم. مدتی معده درد داریم، سر خود یک دوره قرص مخصوص معده را میخوریم. در زمان کرونا شایعاتی را ندانسته پخش میکنیم و کار را برای کادر درمان سخت میکنیم. بهتر است برای یک بار هم که شده اطلاعات پزشکی خودمان را بالا ببریم.
-
خودمراقبتی؛ جادوی سلامت (۱)
از «خود مراقبتی» چه میدانیم؟
سلامت > پزشکی و بهداشتاین کلمه را کجا شنیدهایم؟ چه وقتهایی از آن استفاده میکنیم؟ وقتی بیمار میشویم؟ وقتی صدمهای میبینیم؟ یا هرروز؟ باید بیمار شویم و در سلامتیمان خللی ایجاد شود تا به خودمراقبتی فکر کنیم یا نه؟ بعد از این چندثانیه از خودمان بپرسیم: من چقدر از خودم مراقبت میکنم؟
-
چطور دستگاه تنفسی خودمان را تقویت کنیم؟ آواز بخوانید!
سلامت > پزشکی و بهداشتتوصیههای این روزها از شستشوی دستها تا رعایت فاصله اجتماعی، همه و همه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا موثر است. کرونا باعث شده است ما توجه بیشتری به سیستم تنفسی خود داشته باشیم و اهمیت ریه را دریابیم. راههایی برای حفظ سلامت ریه و تقویت آن وجود دارد.
-
آیا سلولیت با کرم و روغن از بین میرود؟
سلامت > تناسب اندامسلولیت بیماریای است که بیشتر پزشکان آن را «بیماری کارمندی» مینامند حالا در کمین تمام کسانی است که دورکاری میکنند، زیاد در خانه تحرک ندارند یا به هر دلیلی ورزش را با تعطیل شدن باشگاهها کنار گذاشتهاند.
-
سیگار کشیدن شما را در برابر ویروس کرونا ایمن میکند؟
سلامت > بیماریهااین روزها شایعاتی در شبکههای مجازی پخش میشود که میگوید سیگاریها در برابر کرونا ایمنتر هستند و تعداد اندکی از افراد سیگاری در وضعیت بحرانی قرار گرفتهاند. آیا این ادعا صحت دارد یا شایعهای مانند دیگر شایعات است؟
-
جدیدترین یافتههای علمی درباره کرونا؛ از عامل انتقال تا معلقماندن در هوا
سلامت > پزشکی و بهداشتآلودگی هوا به کروناویروس مطلبی است که در فضای مجازی ترند شده و بسیاری به غلط آن را فهمیدهاند.
-
با این اپلیکیشنهای رایگان، باشگاه را به خانه بیاورید
شبکههای اجتماعی > کاربرد و آموزشبه کمک اپلیکییشنهایی، بدون هزینه و وسایلهای تخصصی، در خانه ورزش کنید و تا جایی که میشود فرم و سلامت ماهیچهها را حفظ کنید.
-
آیا ماسکهای خانگی مانع کرونا ویروس میشوند؟
سلامت > پزشکی و بهداشتبا پیدایش کرونا ویروس، کشور ما نیز مانند بسیاری از کشورها با کمبود ماسک و موارد دیگر مواجه شد. برای تامین کبودهایی از این قبیل، بسیاری از هموطنان شروع به تولید ماسکهای خانگی برای خود یا دیگران کردند؛ اما آیا ماسکهای خانگی مانع انتقال کرونا ویروس میشوند؟ خیر.
-
طرز تهیه صبحانه سوئیسی؛ با یک وعده سبک به استقبال روز بروید
غذا > تغذیه سالمصبحانه سوئیسی یکی از پرطرفدارترین صبحانههای رژیمی در دنیا محسوب میشود. این صبحانه که نخستین بار توسط یک پزشک به نام بیرچر بنر در سال ۱۹۰۰ در سوئیس آماده شد، ترکیبی از غلات، میوهها، آجیل و خشکبار است که با شیر سرو میشود.
-
راهکارهایی برای مقابله با کرونا؛ چطور ایمنی بدن خود را بالا ببریم؟
سلامت > پزشکی و بهداشتهمه ما این روزها توجه بیشتری به سلامت خود میکنیم و با رعایت نکات بهداشتی، سعی میکنیم خود و خانوادهمان را از خطر کرونا محافظت کنیم. راهکارهایی به ما کمک میکند به سرعت ایمنی بدنمان را بالا ببریم و در برابر ویروس کرونا قوی بمانیم.
-
بوتاکس یا مایع بین مفاصل تزریق نکنید! پای مرغ را به این روش بخورید
سلامت > پزشکی و بهداشتپای مرغ، همانی که برای برخی ترسناک و عجیب است درمان قطعی دردهای زانو و افزایش تراکم استخوان است. پای مرغ علاوه بر خواص دارویی که گفته شد خواص زیبایی هم دارد که از جمله لیفت، لطافت و از بین بردن چین و چروکهای صورت و بدن است.
-
۷ نوشیدنی برای پاکسازی کلیهها به طور طبیعی
سلامت > پزشکی و بهداشتکلیهها بخش مهمی از بدن ما هستند و با خوردن این نوشیدنیها میتوانیم به عملکرد آنها کمک کنیم.
-
پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا
سلامت > بیماریها
-
چه ماسکهایی جلوی کرونا را میگیرند؟ در این رابطه بیشتر بخوانید
سبک زندگی > روانشناسی و خودمراقبتیبرای همه ما سوال است که چه نوع ماسکی جلوی کرونا ویروس را میگیرد. بهترین ماسکها کدام هستند و چه ویژگیهایی دارند؟ در این مطلب با انواع ماسکهای موثر آشنا شوید.
-
چگونه از خود و کودکانمان در مقابل کرونا محافظت کنیم؟
سلامت > بیماریهابیماری ایجاد شده با ویروس کرونا که به آن بیماری کرونا ۲۰۱۹ (COVID-19) میگویند، اولین بار در ووهان چین شناسایی شد. CO مخفف کرونا، VI مخفف ویروس و D به معنی بیماری (در انگلیسی). قبلاً به این بیماری «کروناویروس جدید ۲۰۱۹» یا «nCoV-2019» میگفتند. ویروس COVID-19 ویروس جدیدی بوده و به خانواده ویروسهایی همچون سارس (سندروم تنفسی حاد) و سایر سرماخوردگیهای معمولی مرتبط است.
-
۱۰ نکته برای آسیب ندیدن در خانهتکانی عید
سبک زندگی > مهارت و آموزشبدن ما ظرفیت و توانی دارد و گاهی اوقات فراموش میکنیم که برای تمیز شدن صفر تا صد خانه، قرار نیست از سلامتمان عبور کنیم. چه کار کنیم که در خانهتکانی شب عید بدنمان را فرسوده و کمتوان نکنیم؟ این مطلب را بخوانید.
-
بخش دوم
باورهای نادرست در مورد سرطان را بشناسید
سبک زندگی > مهارت و آموزشبیماری سرطان هرچند از نظر اغلب ما ترسناک و ناراحتکننده است اما باورهای غلطی که داریم میتواند آن را ترسناکتر از آنچه هست نشان دهد. بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان، درمان میشوند و بسیاری از آنها عمر طولانی خواهند داشت. این باورهای نادرست را بشناسید.
-
بخش اول
باورهای نادرست در مورد سرطان را بشناسید
سبک زندگی > مهارت و آموزشسرطان تا سالها به عنوان یکی از عوامل اجتنابناپذیر مرگ تلقی میشده و باورهای اجتنابناپذیر در مورد آن زیاد است. دانستن باورهای نادرستی که از ابهام و رمزآلود بودن سرطان ناشی شده است، به ما کمک میکند پدیده سرطان را منطقیتر و واقعیتر ببینیم. آیا هر فرد مبتلا به سرطانی سرنوشت غمانگیزی دارد؟ و یا آیا سرطان امری ارثی است؟ پاسخ به این سوالات را در این مطلب بخوانید.
-
باکتری پروبیوتیک چیست و چرا باید در غذاهایمان باشد؟
غذا > تغذیه سالمبدن ما برای ادامه زندگیای سالم به جذب کامل غذاهایی که میخوریم نیاز دارد. باکتریهایی در روده ما وجود دارند که از غذاهای مصرفی ما، ویتامینها و آنتیبیوتیکهای مورد نیاز بدن را میسازند. این باکتریها، همان باکتریهای پرو بیوتیک هستند که گوارش را نیز تسهیل میدهند و به نوعی درمان یبوست هستند. کلمه پروبیوتیک یونانی و به معنای "برای زندگی" است.
-
نفخ غیرطبیعی چه هشدارهایی برای بدن دارد؟
سلامت > بیماریهانفخ یک مشکل گوارشی رایج است که بسیاری از افراد آن را تجربه میکنند. اگرچه در بسیاری از موارد، بدون هیچ اقدام خاصی، این مشکل از بین میرود اما میتواند به یک معضل جدی برای سلامت هم تبدیل شود.
-
۱۰ نکته درباره ویروس کشنده کرونا
سلامت > بیماریهاشیب افزایش مبتلایان به ویروس کشنده چینی در حال افزایش است؛ ویروسی که نه فقط چینیها بلکه همه دنیا را نگران سلامتی خود کرده و خیلی وقت است راههای ورود و خروج به شهر ووهان چین را بسته است. برخی پژوهشگران معتقدند که شیوع این بیماری تا حدی نیست که هشدار جهانی برای آن صادر شود و در مقابل برخی دیگر گفتهاند که سرعت شیوع کرونا مدتی است که از هشدار جهانی هم گذشته.
-
چرا باید غذاهای گوگرددار بخوریم؟
غذا > تغذیه سالمگوگرد اگرچه ماده معدنی خوشبویی نیست اما مصرف آن برای عملکرد صحیح رگهای خونی و قلب و همچنین سلامت پوست و مو ضروری به نظر میرسد. مصرف گوگرد همچنین از بسیاری از بیماریها مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت پیشگیری میکند.
-
هنگام سرگیجه، ۴ گروه غذایی را نخورید
سلامت > بیماریهاسیستم دهلیزی در مغز به شما این اجازه را میدهد که بایستید، آزادانه حرکت کنید و تعادلتان را حفظ کنید. سرگیجه یکی از توابع اختلال دهلیزی است. علل دیگر ابتلا به این عارضه عبارتند از میگرن، صدمات به سر، شرایط درونی گوش و تشنج. علاوه بر درمانهای پزشکی.
-
سیستم ایمنی بدن را با خوردن ۷ ماده غذایی ضعیف نکنید
سلامت > بیماریهاسیستم ایمنی از بدن در برابر مهاجمان خارجی مانند باکتریها و عفونتها محافظت میکند. با این حال، برخی از افراد سیستم ایمنی ضعیفی دارند که ممکن است آنها را مستعد عفونتهای مکرر کند.
-
ماجرای آفلاتوکسین در شیرهای پاستوریزه؛ از شایعه تا واقعیت
سلامت > پزشکی و بهداشتاندکی پس از برنامه تلویزیونی صبحگاهی که ادعای ناسالم بودن شیر را مطرح کرد، رد و پای ماجرای شیر ناسالم در شبکههای مجازی پیدا شد و همه به هم توصیه کردند که شیر نخورید؛ چنانچه احتمالاً شما هم چندین پیام در این زمینه دریافت کرده باشید. اما واقعیت چیست؟
-
این ۱۴ گزینه غذایی، التهاب را از بدن دور میکند
غذا > تغذیه سالمالتهاب مزمن زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی به سلولهای سالم بدن حمله کرده و سبب بروز بیماریهای خودایمنی میشود. برخی از این بیماریها عبارتند از: آرتریت روماتوئید، بیماری کرون و برخی بیماریهای پوستی مانند پسوریازیس. از سوی دیگر، التهاب مزمن از علل زمینهای بیماریهای قلبی، دیابت و بیماری آلزایمر به شمار میرود.
-
۶ وضعیتی که شما را در معرض سرطان کبد قرار میدهد
سلامت > بیماریهااگر شما در معرض خطر ابتلا به سرطان کبد هستید، باید مطمئن شوید که آزمایشهای لازم را برای جلوگیری از این بیماری انجام میدهید.
-
۷ هشدار برای کسانی که مدام احساس خستگی میکنند!
سلامت > بیماریهااحساس خستگی مداوم بر سلامت روان شما تاثیرات جدی میگذارد ضمن این که میتواند نشانهای از وضعیت جدی پزشکی باشد که ممکن است از آن آگاه نباشید.