گروه ایرنا زندگی - کیک پنیر سبزی یک غذای ساده و سالم است که به دلیل ظاهر متفاوت و زیبایی که دارد به راحتی میتوانید آن را برای مجالس و مهمانیها به عنوان فینگرفود مهمانی تهیه و سرو کنید. این کیک ترکیبی از پنیر خامهای و سبزیجات معطر است و بافت بسیار نرمی دارد که مورد پسند هر ذائقهای قرار خواهد گرفت. در این مقاله از سرویس آشپزی به آموزش طرز تهیه کیک پنیر سبزی و فوت و فنهای تهیه آن خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه کیک پنیر سبزی
نان تست: ۱ بسته
پنیر خامه ای: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
تره و پیازچه: ۱ دسته
کره: ۲۵ گرم
مغز گردو: به مقدار لازم
هویج و ترب: برای تزیین کیک پنیر سبزی
مدت زمان لازم برای تهیه کیک پنیر و سبزی: ۳۰ دقیقه
زمان لازم برای استراحت کیک پنیر سبزی در یخچال: ۴ ساعت
مراحل طرز تهیه کیک پنیر سبزی در خانه
کیک پنیر سبزی یک انتخاب عالی برای سرو در مهمانیها است. این غذای ساده و مقوی و متفاوت را به راحتی در خانه تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در وعدههای غذایی مختلف از آن استفاده کنید.
مرحله اول: سبزی را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک پنیر سبزی، یک دسته تره و پیازچه را باید پاک کنید. قسمتهای زرد و پلاسیده و ساقههای ضخیم را جدا کنید. سبزیهای پاک شده را در آب و نمک برای مدتی بخیسانید تا ضدعفونی شوند. سپس آنها را آبکشی کنید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج شود. تره و پیازچه را با استفاده از یک چاقوی تیز و روی تخته کار به صورت ساطوری و کاملا ریز خورد کنید.
در این مرحله هویج و ترب را نیز با آب به صورت کاملا تمیز بشویید و برای مراحل بعد آنها را کنار بگذارید.
مرحله دوم: تخم مرغ را بپزید
یک قابلمه با ابعاد مناسب انتخاب کنید و داخل آن را با آب پر کنید. تخم مرغها را داخل آب قرار دهید و قابلمه حاوی آب و تخم مرغ را روی حرارت قرار دهید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید و زمان بدهید تا تخم مرغ کاملا بپزد. حدود بیست دقیقه زمان برای آبپز شدن تخم مرغ کافی است. وقتی تخم مرغها کاملا پختند آنها را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: زرده تخم مرغ و کره را مخلوط کنید
برای تهیه یک کیک پنیر سبزی خوشمزه شما تنها به زرده تخم مرغ احتیاج دارید و باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. تخم مرغ را پوست بگیرید و با دقت قسمت زرده آن را از سفیده جدا کنید.
یک قالب ۲۵ گرمی کره را روی بخار کتری و به روش بن ماری ذوب کنید. سپس زرده تخم مرغ آبپز را به کره اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.
مرحله چهارم: خامه و پنیر را مخلوط کنید
یک بسته خامه صبحانه را به همراه یک بسته پنیر خامهای در یک ظرف بریزید. در این مرحله احتیاج به همزن برقی دارید. خامه و پنیر خامهای را با همزن مخلوط کنید تا به یک ترکیب کرمی برسید.
مرحله پنجم: کیک پنیر سبزی را آماده کنید
یک ظرف مناسب با سایز نان تست بردارید. بهتر است از یک ظرف مستطیلی شکل استفاده کنید. کف ظرف را با سلفون بپوشانید به طوری که سلفون تا دیوارههای ظرف بالا بیاید. این کار برای قالبی درآورن کیک با پنیر و سبزی ضروری است.
برای تهیه کیک پنیر سبزی شما فقط به قسمت خمیری نان تست نیاز دارید. پس دور نان تست را جدا کنید و یک ردیف از خمیر نان تست را کف ظرف بچینید. روی نان تست ترکیب خامه صبحانه و پنیر خامهای بمالید. سپس مقداری سبزی خرد شده به همراه مقداری مغز گردو نیز اضافه کنید. روی این لایه را با نان تست بپوشانید و سپس لایههای کیک را تا انتها تکرار کنید.
روی لایه یکی مانده به آخر از ترکیب زرده تخم مرغ و کره استفاده کنید و لایه یکی مانده به آخر را به این ترکیب آغشته کنید. سپس یک لایه دیگر نان تست روی آن قرار دهید و تمام کیک را از جمله قسمت بالایی و کنارهها را به ترکیب پنیر خامهای و خامه صبحانه آغشته کنید.
مرحله ششم: کیک پنیر و سبزی را استراحت دهید
برای آماده شدن نهایی کیک باید آن را در یخچال قرار دهید. این کیک خوشمزه نیاز دارد حدود چهار ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملا خودش را بگیرد و مزهها به خورد هم بروند.
مرحله آخر: کیک پنیر سبزی را تزئین و سرو کنید
بعد از آنکه کیک به خوبی استراحت کرد آن را از یخچال بیرون بیاورید. به سراغ ترب و هویج که از قبل شستهاید بروید. هویج را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه حلقه برش بدهید. ترب را نیز به صورت حلقهای ببرید.
کیک نون پنیر سبزی را به کمک سلفون از ظرف بیرون بیاورید و با هویج و ترب مطابق با سلیقه خود آن را تزئین کنید. کیک سالم و مقوی شما آماده است.
نکات مهم در طرز تهیه کیک پنیر و سبزی
از هر نوع سبزی دیگری مطابق یا ذائقه خود در تهیه این پیش غذا میتوانید استفاده کنید. میتوانید از سبزیهای معطر مانند ریحان، شاهی و نعنا نیز استفاده کنید.
برای آنکه تخم مرغها را راحتتر پوست بگیرید، بعد از آنکه آنها را از حرارت برداشتید رویشان آب سرد بگیرید و سپس پوست ضخیم آنها را جدا کنید.
از گوجه گیلاسی، سیاه دانه، مغز گردو و انواع مغزیجات دیگر در تزئین کیک پنیر و سبزی میتوانید استفاده کنید.
برای تهیه این خوراکی خوشمزه حتما دور نان تست را جدا کنید. این بخش از نان هم نسبت به دیگر قسمتها سفتتر است و هم در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشود و شکل ظاهری کیک را بد میکند.
از قالب فلزی مخصوص کیک برای شکل دادن به کیک پنیر سبزی میتوانید استفاده کنید.
هرقدر این کیک بیشتر در یخچال استراحت کند بافت منسجمتری پیدا میکند. پس در سرو این غذا عجله کنید.
برای سرو در مهمانی میتوانید از یک روز قبل این کیک را آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید.
میتوانید چند قاشق ماست چکیده به ترکیب خامه و پنیر خامهای اضافه کنید و برای کاور کردن دور کیک از آن استفاده کنید.
میتوانید هویج و ترب را به هر شکل دلخواهی که دوست دارید برش بدهید یا از قالب فلزی برای شکل دادن به آنها استفاده کنید.
فوت و فن خوشمزه شدن کیک پنیر سبزی مجلسی
بهتر است از چه پنیری در تهیه کیک پنیر با سبزی استفاده شود؟
حتما از پنیر خامهای در تهیه این کیک نونی استفاده کنید. پنیر خامهای به دلیل بافت نرمی که دارد به خوبی با خامه مخلوط و به راحتی میتوان نان را به آن آغشته کرد.
نظر شما