گروه ایرنا زندگی - در طب ایرانی، افراد بر اساس مزاج تقسیم بندی می شوند؛ در این میان افراد سرد مزاج باید از مصرف یکسری مواد غذایی خودداری نمایند تا بتوانند سلامت جسمی و روحی خود را حفظ کنند.
این نوع تغذیه در ماه مبارک رمضان که وعده های غذایی کمتر می شود، از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ از این رو دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت توصیه هایی را برای این گروه از روزه داران ارایه کرده است.
مهمترین نکته تغذیه ای برای گرم مزاج ها این است که باید غذاها و نوشیدنیهایی که سردی مزاج آنها را تشدید کند، پرهیز کنند.
نظر شما