گروه ایرنا زندگی - جوجه کباب یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان است که اغلب در دامن طبیعت و روی ذغال تهیه می شود اما می توان با چند ترفند آن را در آپارتمان هم تهیه کرد.
مواد لازم برای جوجه کباب
سینه مرغ و مغز ران بدون استخوان: هر کدام ۲ عدد
ماست و سس مایونز: هر کدام دو قاشق غذا خوری
آبلیو: یک قاشق غذا خوری
پیاز و فلفل دلمه: هر کدام یک عدد
زعفران دم کرده: نصف استکان
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
طرز تهیه جوجه کباب آپارتمانی
ابتدا گوشت مرغ را به اندازه های دلخواه تکه تکه می کنیم.
سس مایونز، ماست، آبلیمو،پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم
ابتدا زعفران دم کرده را با گوشت مرغ مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم تا رنگ بگیرد.
پس از آماده شدن گوشت مرغ، سس آماده شده را به همراه پیاز و فلفل دلمه رنده شده به مرغ اضافه می کنیم و در یخچال می گذاریم تا به مدت یک ساعت مزه دار شود.
برای طبخ جوجه ها می توان به دو روش عمل کرد:
روش نخست:
جوجه ها را از توری رد کنید تا پیاز و فلفل های اضافی آن جدا شود، سپس آنها را داخل سیخ چوبی ردیف کرده، سپس داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب شده است، قرار دهید؛ در ماهیتابه را بگذارید و گاز را روشن کرده و روی دمای ملایم قرار دهید؛ پس از آنکه یک طرف جوجه ها پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود؛ سپس گوجه فرنگی ها را که به دو نیم تقسیم شده، روی جوجه ها قرار داده و دوباره در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه ها به آرامی همراه با جوجه ها بپزد.
روش دوم:
جوجهها را از توری رد کنید تا مواد اضافی آن جدا شود، سپس جوجه ها را به داخل ماهیتابه که روغن آن داغ شده است، منتقل کرده و هم می زنیم، زیر شعله گاز را کم می کنیم و درب ماهیتابه را می گذاریم تا جوجه ها مغزپخت شود؛ سپس گوجه فرنگی ها را که به دو نیم تقسیم شده، به جوجه ها اضافه کنید و بگذارید در زمان باقیمانده به همراه جوجه ها بپزد.
نظر شما