گروه ایرنا زندگی - ظروف آلومینیوم به دلیل ساختاری که دارند و البته براق بودن آنها، بعد از پخت و پز و مصرف شدن کدر میشوند که برگرداندن آنها به حالت اولیه به طور ساده و از راه معمول کاری سخت است.
در این بخش راههایی به شما معرفی میکنیم تا با کمترین زحمت ظروف خود را براق و شفاف سازید.
راه اول: استفاده از سرکه
برای براق شدن ظروف آلومینیوم کافی است چند قاشق سرکه را داغ کرده و آن را داخل قابلمه ریخته و با استفاده از اسفنج به تمام قسمتهای داخلی ظرف برسانید.
راه دوم: استفاده از ذغال
استفاده از زغال است به این طریق که زغالی که برای پخت و پز استفاده شده و به صورت پودر در آمده را بعد از سرد شدن به داخل ظرف بمالید و بعد از چند دقیقه بشویید.
راه سوم: استفاده از آبلیمو
به گزارش وب گاه نمناک، ظرف را پر از آب و ۱/۲ فنجان آبلیمو کرده و اجازه دهید بر روی حرارت بجوشد به این ترتیب ظرف شما براق و شفاف خواهد شد.
نظر شما