۱۷ دی ۱۴۰۲، ۸:۴۸
کد خبرنگار: 2423
کد خبر: 85345185
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه کلوچه ترک دار لیمویی

۱۷ دی ۱۴۰۲، ۸:۴۸
کد خبر: 85345185
طرز تهیه کلوچه ترک دار لیمویی

کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچه‌هاست از این رو ما برای شما طرز تهیه آن را در این مطلب آماده کرده‌ایم.

گروه ایرنا زندگی - کوکی لیمویی یکی از کلوچه‌های خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی می‌باشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است. به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو، طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش مشاهده می‌کنید.

مواد لازم کلوچه ترک دار لیمویی

مواد لازم میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ میلی لیتر
روغن ۶۲ میلی لیتر 
آب لیمو ترش ۱/۲ لیمو ترش
پوست لیمو ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ فنجان
پودر قند ۱ پیمانه

طرز تهیه کلوچه ترک دار لیمویی

طرز تهیه

برای تهیه این کوکی به روش زیر پیش بروید:

مرحله اول: تخم مرغ و شکر را به مدت ۳ الی۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید.

مرحله دوم: روغن، لیمو ترش، پوست لیمو و زردچوبه را به همراه وانیل و بکینگ پودر به تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن، هم بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله سوم: در ادامه ۲.۵ پیمانه آرد را به صورت کنترل شده به مواد کلوچه اضافه کنید و با لیسک شروع به همزدن کنید. با کمک لیسک خمیری که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت می شود، به دست آورید.

طرز تهیه کلوچه ترک دار لیمویی

مرحله چهارم: روی خمیر را بپوشانید و تا ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید. اگر عجله دارید کافی است به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله پنجم: پس از خارج کردن از یخچال کلوچه‌هایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، بگذارید.

مرحله ششم: به گزارش وب گاه نمناک، کوکی‌ها را در مقدار زیادی پودر قند بغلطانید. ۱۵-۱۴ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.