گروه ایرنا زندگی - کوکی لیمویی یکی از کلوچههای خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی میباشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است. به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو، طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش مشاهده میکنید.
مواد لازم کلوچه ترک دار لیمویی
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱۲۵ میلی لیتر |
روغن | ۶۲ میلی لیتر |
آب لیمو ترش | ۱/۲ لیمو ترش |
پوست لیمو | ۱ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱۰ گرم |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آرد | ۳ فنجان |
پودر قند | ۱ پیمانه |
طرز تهیه
برای تهیه این کوکی به روش زیر پیش بروید:
مرحله اول: تخم مرغ و شکر را به مدت ۳ الی۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید.
مرحله دوم: روغن، لیمو ترش، پوست لیمو و زردچوبه را به همراه وانیل و بکینگ پودر به تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن، هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم: در ادامه ۲.۵ پیمانه آرد را به صورت کنترل شده به مواد کلوچه اضافه کنید و با لیسک شروع به همزدن کنید. با کمک لیسک خمیری که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت می شود، به دست آورید.
مرحله چهارم: روی خمیر را بپوشانید و تا ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید. اگر عجله دارید کافی است به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله پنجم: پس از خارج کردن از یخچال کلوچههایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بگذارید.
مرحله ششم: به گزارش وب گاه نمناک، کوکیها را در مقدار زیادی پودر قند بغلطانید. ۱۵-۱۴ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید.
نظر شما