۶ دی ۱۴۰۲، ۸:۵۶
کد خبر: 85333910
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

۶ دی ۱۴۰۲، ۸:۵۶
کد خبر: 85333910
طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

فلن کیک شکلاتی یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌تواند پایه ثابت میهمانی‌های شما باشد، با طرز تهیه فلن کیک شکلاتی آشنا شوید.

گروه ایرنا زندگی - فلن کیک یکی از کیک‌های خوشمزه است که اصالت سوئدی دارد. در واقع این فلن کیک ترکیب کارامل با کیک شکلاتی است. برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید البته شما اگر طرز تهیه کارامل را بلد هستید نیاز نیست از بسته آماده استفاده کنید.

این کیک که بیشتر به عنوان یک دسر محبوب است به راحتی تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را بخوانید.

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

مواد لازم فلن کیک کاراملی 

مواد لازم سس کارامل مقدار
شکر ۱۰۰ گرم
آب ۶۰ گرم

مواد لازم کرم فلن

مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۵ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی
شیر ۳۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم کیک شکلاتی

مواد لازم  مقدار
تخم مرغ  ۴ عدد
پودر کاکائو ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

‌طرز تهیه فلن کیک

مرحله اول

ابتدا یک قالب میان تهی به قطر ۲۰سانت را چرب کنید.

مرحله دوم

شکر و آب در یک ظرف روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر ذوب شود و تبدیل به سس کارامل شود. سپس سس کارامل را کف قالب ریخته و خوب بچرخانید.

مرحله سوم

تخم مرغ را به همراه شیر عسلی، شیر و عصاره وانیل را در یک ظرف بریزید و با دور تند همزن، آنها را با یکدیگر ترکیب کنید.

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

مرحله چهارم

مواد آماده شده را روی سس کارمل بریزید و در یک ظرف بزرگ تا نصف آب جوش بریزید و قالب مواد را در ظرف آب بگذارید و ظرف را در فر بگذارید. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو، شیر، روغن، آرد الک شده و بکینگ پودر ترکیب کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم

به گزارش وب گاه نمناک، مواد کیک را روی لایه دوم یعنی همان کرم بریزید و صاف کنید و دوباره در فر که ظرف بزرگ آب جوش دارد بگذارید تا حدود۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد. بگذارید کیک خوب تو قالب خنک بشود بعد از قالب خارج کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.