گروه ایرنا زندگی - ترشک انار یکی از تنقلات سالم و مفید برای بدن است که آن را میتوانید با انار ساده آماده کنید. ترشک انار بدون رب انار و هم با رب انار تهیه میشود، که بسته به ذائقه خود میتوانید این خوشمزه ملس را تهیه کرد. اگر مقدار زیادی انار ترش خریدید و نمیدانستید که چه کار کنید، با این طرز تهیه آسان، ترشک انار درست کنید که خواص زیادی برای بدن دارد و همچنین زینت بخش سفره شب یلدا است.
مواد لازم برای تهیه ترشک انار با رب انار
انار ترش و ملس و قرمز: ۱ کیلوگرم
نبات: ۱ تکه
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشک انار ساده
مرحله اول: برای تهیه ترشک انار، انارهای خود را در ظرفی دانه کنید.
مرحله دوم: انارهای دانه شده مخصوص ترشک انار را با گوشکوب دستی یا برقی کمی له کنید در حدی که آب دانههای انار در بیاید.
مرحله سوم: در این مرحله نبات را به انارها اضافه کنید تا سردی انار را بگیرد؛ اجازه دهید در حرارت بسیار پایین نبات درون انار حل شود و آب انار جوشیده و غلیظ شود.
مرحله چهارم: وقتی غلظت ترشک به میزان دلخواهتان رسید، رب انار و گلپر را به مواد اضافه کنید. این دو گزینه برای بهتر شدن طعم و رنگ استفاده میشود در صورت نداشتن این دو گزینه می توانید از آنها منصرف شوید و ترشک انار بدون رب انار تهیه کنید.
زمانی که ترشک از حرارت افتاد آماده استفاده است.
طبع ترشک انار
انار دارای طبع سرد و خشک است و برای همین بدلیل اینکه ترشک انار طبع سردی نداشته باشد به آن نبات اضافه میکنند که شما هم با همین روش میتوانید سردی انار با بگیرید. خواص انار از قدیم مورد توجه بوده و این میوه جادویی علاوه بر خواص خوراکی دارای خواص دارویی است. ویتامینها و مواد مغذی موجود در انار برای بدن بسیار مفید هستند.
نکات تکمیلی در مورد ترشک انار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه است.
توجه کنید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.
نظر شما