۲۲ مهر ۱۴۰۲، ۷:۲۵
کد خبر: 85254718
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه ترشی عناب؛ با طعم دلپذیر و خوشمزه

۲۲ مهر ۱۴۰۲، ۷:۲۵
کد خبر: 85254718
طرز تهیه ترشی عناب؛ با طعم دلپذیر و خوشمزه

ترشی عناب خوشمزه و متفاوت و مقوی است و می‌تواند طعمی دلچسب به سفره‌های ایران اضافه کند.

گروه ایرنا زندگی -  اگر دنبال یک ترشی متفاوت و خوشمزه هستید توصیه می‌کنیم ترشی عناب را امتحان کنید. استفاده از ترشی عناب در کنار انواع غذاهای ایرانی طعمی دلچسب دارد ، ضمن این که به هضم بهتر غذا هم کمک می‌کند. عناب خاص آرام بخش و دض استرس دارد و برای تقویت دستگاه گوارش فوق العاده است. خاصیت ملین دارد و در تصفیه خون و دفع سموم بدن تاثیر گذار است.

با درست کردن یک ترشی عناب خانگی علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه در سفره‌تان خواهید داشت، به حفظ سلامت جسم و شادابی پوست‌تان کمک زیادی می‌کنید. 

ترشی عناب را می‌توانید با عناب تازه و عناب خشک تهیه کنید، البته در صورتی که از عناب تازه استفاده می‌کنید دیگر نیازی به خیس کردن آن داخل آب ندارید و می‌توانید عناب‌ها را با چاقو از چند جا زخمی کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب بجوشانید و سپس سرکه و ادویه‌ها را به آن اضافه نمایید و بعد از ۵ دقیقه جوشاندن، شعله را خاموش کنید. در ادامه طرز تهیه ترشی عناب را با شما در میان می‌گذاریم. 

طرز تهیه ترشی عناب؛ با طعم دلپذیر و خوشمزه

مواد لازم ترشی عناب  

عناب   ۳۰۰ گرم
 آب لیموی تازه نصف پیمانه
آب به میزان لازم
شکر قهوه‌ای ۳ قاشق غذا خوری
نعنای خشک ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
سرکه قرمز یا سفید به میزان لازم
نمک    یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم

طرز تهیه ترشی عناب؛ با طعم دلپذیر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی عناب

عناب‌ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه‌ای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به مدت ۳ – ۴ ساعت کاملا خیس بخورد. سپس آنها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. 

سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و ۱۰ ثانیه قل بزند. 

عناب‌ها را اضافه کرده و چند دقیقه‌ای بپزید و سپس شعله را خاموش کنید.

وقتی ترشی ولرم شد، نعنا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

به گزارش وب گاه بیتوته، بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه‌ای در دار منتقل کرده در یخچال نگهداری نمایید. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.