گروه ایرنا زندگی - برای اینکه سبزیجاتی که تهیه میکنید، دیرتر خراب شوند و از طرفی در چند روزی که آنها را دارید، تازه باشند، از راههایی که در ادامه به آنها اشاره کردیم میتوانید استفاده کنید.
نَشُستن
تا قبل از مصرف نشورید زیرا رطوبت میتواند باعث پوسیدگی زودتر سبزیجات شود. آنها تا قبل از مصرف در یک کیسه زیپدار یا یک کیسه کاملا بسته بگذارید.
خشک کردن
قبل از گذاشتن سبزیجات خرد شده در ظرف، حتما با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. میتوانید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف گذاشته تا رطوبت اضافی را بگیرد.
جدا کنید
بعضی سبزیجات مثل گوجهفرنگی، آووکادو و موز گاز اتیلن آزاد میکنند، آنها رو جدا از سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا خراب نشوند.
ظرفهای دربسته
به گزارش وب گاه بیتوته، اگر ظروفی دارید که برای نگهداری سبزیجات خرد شده خوب بسته شده و هوای اضافی واردآنها نمیشود، میتوانید سبزیجات را داخل آنها بریزید. حتما به ظروف برچسب بزنید و تاریخ گذاشتن آنها در فریزر را بنویسید تا همیشه از تازه بودن سبزیجات مطمئن باشید.
نظر شما