۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۵۹
کد خبر: 85227505
T T
۷ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه نشا؛ دسر خوشمزه و سنتی جنوب

۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۵۹
کد خبر: 85227505
طرز تهیه نشا؛ دسر خوشمزه و سنتی جنوب

نشا یکی از دسرهای بوشهری است که بیشتر برای ماه رمضان تهیه می‌شود. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا می‌کنیم.

گروه ایرنا زندگی - نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیف‌تر است که بیشتر در بوشهر و جنوب ایران تهیه می‌شود. دسر نشا بسیار ساده تهیه می‌شود و خوشمزه است ، این دسر را معمولا در پیاله‌های یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو می‌کنند ولی اگر می‌خواهید ظاهری مجلسی داشته باشد می‌توانید کمی غلظت آن را بیشتر کنید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در نهایت رویش را با خلال‌های پسته و بادام تزئین کند. 

طرز تهیه نشا؛ دسر خوشمزه و سنتی جنوبی

دسر نشا جنوبی

مواد لازم:

نشاسته  ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق غذا خوری

  

طرز تهیه نشا؛ دسر خوشمزه و سنتی جنوبی

طرز تهیه

نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. 

وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد ، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید. 

می‌توانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید. 

به گزارش وب گاه بیتوته، دسر نشا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.