گروه ایرنا زندگی - این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت میتوانید آماده کنید.
مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو
روغن مایع | ۱/۴ فنجان |
پیاز بنفش خردشده | ۱ عدد |
سیر خردشده | ۲ پر |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | ۴۵۰ گرم |
هویج ریز خردشده | ۱/۲ فنجان |
کشمش | ۱/۳ فنجان |
زیتون سیاه خردشده | ۱/۳ فنجان |
تخم مرغ آب پز خردشده | ۱/۳ فنجان |
جعفری خردشده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
برنج سفید | به مقدار لازم |
نخودسبز و ذرت پخته | به مقدار لازم |
طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو
پیاز را در روغن سرخ میکنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ میکنیم. رب را اضافه کرده، سپس کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه میپزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمهای رنگی خردشده میپزیم.
ابتدا برنجها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.
برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید
برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود میریزیم. با قاشق سطح آن را صاف میکنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن میریزیم.
بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار میدهیم
کاسه را به آرامی از روی مواد بر میداریم.
به گزارش وب گاه بیتوته، میتوانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسههای کوچک سرو کنیم.
نظر شما