۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۳۱
کد خبر: 85085316
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه شربت آبلیمو مجلسی برای روزهای گرم

۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۳۱
کد خبر: 85085316
طرز تهیه شربت آبلیمو مجلسی برای روزهای گرم

شربت آبلیمو در کنار خوشمزه بودن دارای خواص فراوانی است که برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار مناسب است.

گروه ایرنا زندگی - شربت آبلیمو یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین شربت‌ها در فصل تابستان است و برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار مناسب می‌باشد. این شربت به همراه شربت خاکشیر و شربت تخم شربتی از پرطرفدارترین شربت‌ها در فصل تابستان است.

طرز تهیه شربت آبلیمو خانگی برای روزهای گرم

مواد لازم تهیه شربت آبلیمو

استفاده از گلاب در تهیه شربت آبلیمو اختیاری است و باعث می‌شود شربت طعم و عطر بهتری داشته باشد.

مواد لازم مقدار
شکر ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱۰۰ گرم
آب ۳ لیوان(۷۵۰ میلی لیتر)
گلاب ۵۰ گرم

نکته: این مقدار مواد اولیه برای تهیه یک پارچ شربت آبلیمو مناسب می باشد.

 دستور تهیه شربت آبلیمو مجلسی

تهیه شربت آبلیمو بسیار آسان است فقط باید مقدار مواد را متناسب انتخاب کنید تا مزه خوبی بگیرد.

مرحله اول

ابتدا ۲۰۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم آبلیمو را ترکیب کنید و سپس گلاب را اضافه کرده و دوباره  به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم

وقتی مواد به خوبی مخلوط شد مواد را درون پارچ که حدود ۳ لیوان سر پر آب در آن قرار دارد ریخته و به خوبی مخلوط می‌کنید.

مرحله سوم

 سپس پارچ را درون یخچال گذاشته که بعد از خنک شدن، می‌توانید نوش جان کنید.

دستور تهیه شربت آبلیمو زعفرانی

برای تهیه شربت آبلیمو زعفرانی باید مراحل ۱ و ۲ رو انجام دهید و سپس مقداری زعفران آب کرده درون پارچ ریخته و ترکیب کنید تا شربت شما خوشمزه‌تر و مقوی‌تر شود.

طرز تهیه شربت آبلیمو خانگی برای روزهای گرم

مزایای سلامتی لیمو

لیمو غنی از ویتامین C است، که باعث می‌شود آنها به طور موثر در درمان سرماخوردگی عمل کنند.

برای درمان آبریزش بینی و یک خارش سوراخ بینی، شما می‌توانید ار ۱ فنجان آب لیمو، ترجیحا گرم استفاده کنید.

لیمو به احیا کردن تعادل بدن در تقویتش کمک می ‌ند ، راه حل ساده است، هر روز صبح کمی لیمو با آب گرم را بخورید.

لیمو به عنوان یک دیورتیک طبیعی عمل کرده و به شما کمک می‌کند وزن آب خود را از دست بدهید.

به گزارش وبگاه نمناک، همچنین آب لیمو به بدن شما کمک می‌کند سموم و مواد زائد را از بین ببرید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.