۲۳ مهر ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84497346
T T
۱۵ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه عدس‌پلو؛ طعمی که باقی می‌ماند

۲۳ مهر ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبر: 84497346
طرز تهیه عدس‌پلو؛ طعمی که باقی می‌ماند

«ایرنا زندگی» دستور پخت یک عدس‌پلوی جذاب و هیجان‌انگیز را آماده کرده است.

عدس‌پلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور «ایرنا زندگی» دستور پخت یک عدس‌پلوی جذاب و هیجان‌انگیز را آماده کرده است.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • کشمش پلویی: ۱ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت عدس پلو:

۱. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخ‌شدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجه‌فرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.

۲. عدس پخته‌شده را با برنج آبکش کنید.

۳. در ظرف جداگانه‌ای کشمش و مقداری پیاز سرخ‌شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.

۴. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه‌لای برنج دم کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.