۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۲
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84497334
T T
۴۰ نفر

برچسب‌ها

فوت و فن تهیه سیر ترشی؛ ساده و جذاب

۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۲
کد خبر: 84497334
فوت و فن تهیه سیر ترشی؛ ساده و جذاب

سیر ترشی از محبوب‌ترین ترشی‌ها بین ایرانی‌هاست که هم درست‌کردن آن راحت است و هم سختی زیادی ندارد فقط هرچه بیشتر بماند محبوبیت بیشتری دارد.

سیر ترشی از محبوب‌ترین ترشی‌ها بین ایرانی‌هاست که هم درست‌کردن آن راحت است و هم سختی زیادی ندارد فقط هرچه بیشتر بماند محبوبیت بیشتری دارد.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی:

  • سیر خشک: نیم کیلو
  • سرکه سیب ارگانیک: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه سیر ترشی:

۱. برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوست‌های روی سیرها را جدا می‌کنیم؛ به طوری که حبههای آن از هم جدا نشود. قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیرهای که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید. سیرها را در داخل شیشه‌ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند. کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه می‌کنیم تا جایی که سرکه روی سیرها را بگیرد سرکه می‌ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آن را در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید. زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل ۶ ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن ۷ سال است که می‌توان بعد از ۳ یا ۴ سال هم آن را خورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    56 14
    بهاین‌ سیرترشی‌ اگرگمی‌ شکر‌ یاشیره‌ انگور‌ اضافه‌ ‌ کنید‌ سیر‌ ترشی‌ خیلی‌ خوشمزه‌ ای‌ خواهد‌شد۴۷۲۷
    • وطنم کو IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      0 0
      بنده رب انارشیرین و مقداری نمک اضاف میکنم عالی میشود طعمش
  • فدای مهدی فاطمه IR ۱۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    0 0
    اگر شیره یا تمبر هندی اضافه کنید زودتر می رسه و خوشمزه تر هم میشه
  • IR ۱۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    0 0
    اصلاسیردوست نداشتم ولی به خاطرحواس خوبی که داره مجبورم بخورم
  • نقی IR ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    0 0
    خوب
  • فرحناز IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۱
    0 0
    با سرکه ی خرما طعم بسیار مطبوع و غلیظی به خودش میگیره حتما امتحان کنید با سرکه سیب و انگور سیر تا هفت ساله نشه طعم جاافتاده ای نداره ولی سرکه ی خرما سریع عملش میاره
  • کامبیز IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
    0 0
    اگه رب انار اضافه کنید هم رنگش خوب میشه هم مزه
  • فری IR ۰۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    0 0
    سید باید رب انار و تمر هندی بزنی تا خوب در بیاد اون موقع از سیر خوردن سیر نمی شی