طرز تهیه مربای گردو؛ از درست‌کردنش پشیمان نمی‌شوید

مگر با گردو هم مربا درست می‌کنند؟ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.

مگر با گردو هم مربا درست می‌کنند؟ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.

مواد لازم برای تهیه مربای گردو:

  • چاقاله گردو: ۱کیلوگرم
  • آهک: ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۵۰۰ گرم
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل: به دلخواه
  • چوب دارچین: به دلخواه
  • میخک: به دلخواه

طرز تهیه مربای گردو:

۱. لایه‌ای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.
۲. تهیه این مربا زمان زیادی می‌برد. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورند.
۳. شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.
۴. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
۵. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • آذر IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۶
    3 0
    به حق چیزهای ندیده و نشنیده خخخ
  • فرزانه IR ۲۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۶
    0 1
    من مرباش خوردم حرف نداره...وقتی میخوری میگی خالی بخورم