طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان:

  • مغز گردو: ۳۰۰ گرم
  • مرغ: ۴ تکه
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • رب انار: ۱ ق غ
  • آب: ۸ لیوان
  • رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
  • زغفران دم کرده: نصف استکان
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
  • شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

طرز تهیه و دستور پخت خورشت فسنجان:

۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • جباری IR ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    5 1
    سلام من یک نگته بگم خواهرم یک ساعت اخر توی میتابه تفط میده بعد به خورشت اضافه می کنه
  • گلشن IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    12 5
    چه آموزش بیخودی!! همه ما طرز تهیه خورش فسنجونو بلدیم. ظاهرا شما نیاز به آموزش دارید.
  • US ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    0 3
    فسنجون اصل واساسش رب اناره این مقدارخیلی کمه
  • IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    1 0
    خسته نباشی ،یه کم مختصر تر که وقت کنیم مطالعه کنیم
  • ناشناس IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    1 0
    پس مرغو کی اضافه میکنیم.
  • گلتاج IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    0 0
    سلام خوب .و خلاصه توضیح داده آید آیا می توان این غذا را با آلو و مواد دیگر هم درست کرد مثلاً از گوشت استفاده نکنیم .ممنون