۲ شهریور ۱۴۰۰،‏ ۱۰:۱۱
کد خبرنگار: 3070
کد خبر: 84446750
۱ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

راتاتویی از جمله غذاهایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است

غذاهای بسیاری هستند که از کشورهای مختلف وارد عادات غذایی مردم دیگری می‌شوند و حتی ممکن است پخت آنها آن قدر تغییر کند که در نهایت شبیه به غذای ابتدایی در کشور مبدا نباشد. راتاتویی از جمله غذاهایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است و طرفداران خود را دارد. غذایی گیاهی که به ذائقه مردم ایران خوش آمده است. در ادامه طرز تهیه آن را می‌خوانید.

مواد لازم برای تهیه راتاتویی فرانسوی:

  • ۱ عدد بادمجان
  • ۱ عدد کدو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

طرز تهیه و دستور پخت راتاتویی فرانسوی:

تهیه سسی که راتاتویی به شدت مهم است زیرا طعم اصلی را به غذا می‌دهد پس در این مرحله حوصله به خرج بدهید. رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو نعنا و ریحان را تفت دهید. در این مرحله سس شما آماده است. در گام بعدی روی سبزیجات حلقه شده نمک بپاشید و سسی را که آماده کرده بودید در کف ظرف ریخته و سبزیجات را درون آن بچیند. مراقب باشید که سبزیجات باید کاملا فشرده باشند. روی سبزیجات رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید.

برای پخت راتاتویی باید از فر استفاده کرد. برای مدت 30 دقیقه ظرف را در فر قرار دهید. پیش از آن روی ظرف را بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج شود. بعد از پخت پوشش ظرف را بردارید و اگر سبزیجات پخته و نرم شده بودند گریل فر را روشن کنید تاروی سبزیجات برشته شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
    1 1
    خوراک ایرانی بسیار دلپذیر یتیمچه در حال و هوای همین غذای فرانسوی است..نمی شود گفت شاید غربیها این غذا رااز ایران گرفته باشند..