طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه‌های برزیل

چیکن کشیو یکی از غذاهای معروف شهر سائوپائولو است که طرفداران بسیاری در بین مردم محلی و گردشگران دارد.

چیکن کشیو یکی از غذاهای معروف شهر سائوپائولو است که طرفداران بسیاری در بین مردم محلی و گردشگران دارد.


مواد لازم برای تهیه چیکن کشیو:

  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر سوخاری پانکو: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • خمیر مخصوص
  • مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر کوکسینا:
  • کره: ۳۰ گرم
  • قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
  • آب: ۱/۴ پیمانه
  • شیر: نیم لیتر
  • آرد الک شده: ۲۷۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو:

۱. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب شود و همچنین قرص عصاره مرغ در مواد حل شود. سپس تمام آرد را اضافه نموده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را کناری گذاشته تا خنک شود.
۲. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف شود. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله‌هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسیناهای آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha