۹ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۲
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84421181
T T
۷۰ نفر

برچسب‌ها

چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

۹ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۲
کد خبر: 84421181
چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود. ما در «ایرنا زندگی» طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود. ما در «ایرنا زندگی» طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی:

  • لیمو ترش شیرازی: ۱ کیلوگرم
  • سرکه: ۱ فنجان
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت لیمو عمانی:

۱. لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آنها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشویید.

۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

۳. مجددا لیمو ترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آنها را آبکشی نکنید.

۴. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

۵. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

۶. می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • احسان IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۹
    7 2
    شما هی میگید لیمو شیرازی یا همان لیمو جهرمی آخه لیموی که نسل ها مال رودان بوده چجوری میگید لیمو شیرازی آخه شیراز مگه لیمو داره یا جهرم که نصف رودان هم لیمو نداره
  • کیانوش IR ۰۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
    7 3
    چرا میگویید لیموترش شیرازی؟ لیموترش جهرمی هست و مینایی
  • یکتا IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
    5 2
    برا درست کردن لیمو عمانی لازم نیست لیمو حتما پخته بشه.ما که استان فارس هستیم،لیموی خام رو میشوریم و میذاریم زیر آفتاب خشک بشه و به عنوان لیمو عمانی استفاده میکنیم.نه سوراخی روش ایجاد میکنیم و نه میپزیمش.هیچ زحمتی نداره.حاصل کار هم فوق العاده خوشبو و خوشمزه است
  • زهرا IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
    0 1
    سلام انوقت دیکه تلخ نیست بعد چرا با خلال دندان سوراخ کنیم چه تاثیری داره
  • مهدی IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
    0 0
    والا ما لیمو خشک کردیم بدون پختن وخلال دندون خیلی طبیعی خشک کردیم .بازم دستتون درد نکنه بابت آموزش های لازم .