چطور آلبالو خشک درست کنیم؟

از آلبالوهای رسمی این فصل غافل نشوید و با درست کردن آلبالو خشک چند ماه آینده را از این میوه لذت ببرید.

از آلبالوهای رسمی این فصل غافل نشوید و با درست کردن آلبالو خشک چند ماه آینده را از این میوه لذت ببرید.

روش اول:

آلبالوها را می‌شوییم، بعد از خشک‌کردن روی سینی فر می‌ریزیم و درجه حرارت فر را روی کم‌ترین مقدار قرار می‌دهیم. بعد از حدود یک ساعت وقتی کامل آلبالوها چروکیده و کم آب شدند در فر را کمی باز می‌گذاریم که هوا جریان پیدا کند و بهتر خشک شوند. در این زمان مرتب چک می‌کنیم و گاهی هم می‌زنیم تا یک دست خشک شوند. ۲ ساعت زمان می‌برد تا خشک شدن آلبالوها به نتیجه دلخواه برسد. بعد از اتمام کار اجازه می‌دهیم خنک شوند و بعد در یخچال نگهداری می‌کنیم.

روش دوم:

دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه‌ای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آنها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذارید تا خشک شوند.

روش سوم:

دم آلبالوها را بگیرید و سپس بشوئید، آلبالوهای شسته شده را نمک بزنید و روی پارچه‌ای مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود (بسته به مقدار نرمی یا خشکی‌ای که دوست دارید ۱ تا سه روز در آفتاب قرار دهید). پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 20
  • لیانا از آلمان DE ۲۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
    32 16
    والا اینجا تو آلمان اصلا چیزی به اسم آلبالو نیست خشک کردنش بماند بزا اول پیداش کنیم
    • Talash_113 اینستاگرام IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
      12 3
      😐😎🌷🌹
  • شقایق IR ۰۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    18 8
    سلام
  • ندا IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    27 8
    من همیشه به روش سوم آلبالو خشک میکنم خیلی خوب میشه
  • ندا IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    26 10
    من همیشه به روش سوم آلبالو خشک میکنم خیلی خوب میشه
  • IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    18 10
    اصلا دوست ندارم فقط آلبالوی تازه😋
  • سلام FR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    35 6
    سلام والا انقد گرونه اگه پول داشتیم بخریم زود باید بخوریم به خشک کردن نمیرسه خدا لعنت کنه هر چی گرونیه والا
  • نازلی IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    22 5
    من هرسال به روش سوم کلی آلبالو خشک میکنم بعدش در فصل پاییز و زمستان نوش جان میکنم
  • عاطی IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    30 4
    سلام من آب میذارم جوش بیاد توی قابلمه و بعد آلبالوهارو میریزم توی آب جوش و هم میزنم آروم تا آلبالوها شروع کرد ترک خوردن میریزم توی آبکش و بعد توی سینی و نمک می پاشم و میذارم خشک بشه .. توی محیط خونم میذارم ن جلو آفتاب .هم رنگ خود آلبالو حفظ میشه سیاه نمیشه و هم گوشت آلبالو به هستش بعد خشک شدن نمیچسبه واقعا عالی میشه ..😊😊
  • سولماز IR ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۱
    2 0
    بچه ها با رب انار هم کسی یاد داره چجوری آلبالو خشکه درست کنیم
  • شهرود جعفری IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۱
    3 0
    من استفاده کردم . آموزش خوبی بود . یاد گرفتم
  • مستانه IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۱
    1 1
    دوست داریم ولی پول نداریم
  • fafa IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    1 0
    عالی بود ممنون
  • عباس جلیلی IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    4 1
    عالی خوشمزه درجه یک من خیلی دوست میدارم