۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84334929
T T
۷۸ نفر

برچسب‌ها

فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبر: 84334929
فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه

کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش‌طعم در خانه داشته باشید.

کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش‌طعم در خانه داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

  • جوجه مرغ: یک کیلوگرم
  • رب انارشیرین یا ملس: ۲ پیمانه
  • لیموترش: ۱ کیلوگرم
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۳ پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت اکبر جوجه:

۱. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

۲. بعد جوجه‌ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه‌ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه‌ها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم‌تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

فوت و فن‌ها:

- تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می‌توانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزه‌تر می‌شود.

- جوجه‌ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.

- جوجه‌ها باید به مدت ۱ تا دو ساعت، با توجه با اندازه‌شان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 19
  • shakiba IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۰
    24 7
    من از ی شب قبل تو اب زیادو نمک و ابلیمو و پیاز میزارم بمونه که مزه ب خوردش بره ونتیجش عالیه عالی
  • سودی IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۰
    13 18
    بوی ضمغ میده
    • آرش IR ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
      15 6
      آشپزی بلد نیستید بزرگوار !
  • IR ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۰
    32 8
    چقدر فوت و فن داشت دست شما درد نکنه خسته نباشید
    • فاطمه IR ۰۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
      9 15
      😉😂😂😂😂😂🤣🤣
  • IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
    8 2
    من کره و زعفرون زیاد هم میزنم خیلی خوشمزه میشه
  • ایرانی IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
    22 8
    من تو خونم یک هفتس مرغ ندارم الانم با گذاشتن این مطلب دهنم آب افتاد باید چیکار کنم
  • IR ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
    1 0
    فوت و فن خاصی نداره شما وقتی جوجه رو با اکبر بخوری، میشه اکبر جوجه
  • yalda TR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    چقدر ساده.
  • US ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
    0 0
    با آب نارنج هم امتحان کنید خیلی عالی میشه