۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84334907
T T
۱۳۵ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبر: 84334907
طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

در این وضعیت نه می‌توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده‌های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می‌توانیم به فالوده‌های بستنی‌فروشی‌ها و .. اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.

در این وضعیت نه می‌توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده‌های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می‌توانیم به فالوده‌های بستنی‌فروشی‌ها و .. اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی:

  • نشاسته: ۳۰۰ گرم
  • آب: ۴ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • لیمو تازه: ۱ عدد
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شربت آلبالو: به مقدار لازم

طرز تهیه فالوده شیرازی:

۱. ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.

۲. در این مرحله گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت چند بار قل بخورد. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

۳. بعد از یخ زدن شربت آن را از فریزر بیرون بیاورید و برای پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بریزید. بعد از اینکه شربت یخ زده را کاملا پودر کردید، دوباره آن را به صورت پودر شده در یخچال قرار دهید.

۴.  حالا نوبت به درست کردن رشته‌های فالوده است. ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، تا آب به تدریج تبخیر شود و نشاسته باقی مانده کشدار و غلیظ شود. سپس برای ایجاد رشته‌های نازک نشاسته از یک آبکش با سوراخهای ریز کمک می‌گیریم. نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش بریزید و با فشار بر روی نشاسته‌ها باعث شوید تا از سوراخ های ریز آبکش رد شوند. در زیر آبکش کاسه‌ای پر از یخ قرار دهید تا رشته‌های نازک روی یخ‌ها ریخته شود. توجه کنید که بهتر است که از یک آبکش با سوراخ های ریز تراستفاده کنید تا فالوده شما ریز تر و زیباتر شود.

۵. بعد از خروج رشتهها از آبکش و ریختن آنها بر روی یخ، خوب یخ را هم بزنید تا رشته‌ها سفت شوند. سپس یخ‎های یخ زده را در یک کاسه مناسب بریزید و رشته‌ها را به آرامی از یخ بیرون بیاورید و به کاسه حاوی یخ پودر شده اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. تا فالوده در همه جای یخ قرار بگیرد.

۶. فالوده را در یک کاسه بریزید و به آن آب لیموی تازه را با کمی شربت آلبالو اضافه کنید و به دلخواه تزیین کنید. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
    27 7
    #پالوده شیرازی#
    • پویا IR ۱۱:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
      11 3
      عــــــالــــیــــــه
  • مهری IR ۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
    20 6
    عالی بود طرز تهیه فالوده شیرازی من درست کردم خیلی خوشمزه وخوب درآمد
    • S IR ۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
      13 11
      واقعا خوبه آخه منم میخوام درست کنم
    • بهار DE ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      17 4
      آفرین خانم کدبانو ❤️
    • ....‌‌ US ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
      2 1
      راحت نشاسته بصورت رشته ایی از صافی خارج شد؟؟؟؟؟
  • موسوی IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
    23 5
    عالییییییی بود مرسی ازتون
  • حدیث IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
    14 2
    عالییی✌ خیلی ممنون از توضیحات زیباتون😍
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    10 3
    عااااااااااالللللللیییییییییییییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییی مممممممنونننننننن
  • علی تهرانی IR ۰۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
    15 2
    دستتون درد نکنه از بابت توضیحات ساده و مفید واقع شد . چون من عاشق فایده شیرازی هستم .
  • سهراب IR ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
    0 0
    شکر را تو آب معمولی هم میشود حل کرد و در فریزر بگذاریم و نخ نشاسته را هم میتوان درون آب خنک قرار دهیم تا نشاسته ها بهم نچسبند و در مرحله بعدمقداری نخ نشاسته را با شیره شکر که در فریزر گذاشته ایم مخلوط کرده و دباره درون فریزر بگذارید تا ببندد و این کار را در چند نوبت انجام میدهیم تا فالوده درست شود x
  • IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
    0 0
    اینکه فالوده کرمانی درست میشه نه شیرازی.
  • IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    شربت بایستی یخ نزنه بلکه بصورت یخ در بهشت باشه وقتی آب شکر در فریز گذاشتید قبل از یخ زدن چند بار خوب به هم زده و دوباره در فریز ر گذاشته شود بایستی ظرف استیل باشد نشاسته را در آب خیلی سرد بعد از خروج از سوراخ ریز صافی ریخته تا به هم نچسبد بعد به دفعات به مایع آب شکر اضافه کرده هر دفعه مقداری اضافه و در فریز ر گذاشته بعد بیرون آورده قبل از انجماد کامل خوب هم زدت
  • یاشارپونده نژادیان IR ۰۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    اولین باری که درست کردم زیاد بلد نبودم بعد یک مدتی دیگه عالی بود عالی خیلی خوبه
  • سمانه یوسفی IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    سلام توضیحات کامل بود اما به زحمتش نمی ارزه یه بسته رشته فالوده می خریم خوب 😉
  • PL ۱۴:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    عالی بود سپاس
  • حسین IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    سلام من خودم یک تولید کننده فالوده هستم دریک جا اشتباه نوشتی زیر آبکش بجای یخ باید آب کاملا سرد بزاری تا رشته ها بهم نچسبند
  • IR ۱۷:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 1
    دستورپخت محرمانه شهرمارااز کجاکش رفتی ای کلک یهو دیدی فردا پس فرداتهران ولرستان واصفهان فالوده رابنام خودشون ثبت کردن خخخ. اماهیچ کجای دنیافالودش کپی شیراز نمیشه. یکی ازموادتهیه فالودتونم کمه
  • امید IR ۱۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    1 0
    عالی بود فقط نگفتید که نشاسته واب روی حرارت ملایم باید هم بخوره یانه
  • خادمیان IR ۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 0
    اگر هزار بار هم درست کنید مثل بستنی و فالوده شیراز نمیشه.
  • رامین سلیمی IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
    0 0
    بسیار مفید. رشته آماده شده فالوده رو لوازم قنادی فروشیا دارند. آمادش دردسرش کمتره و ریخت و پاش نداره .قینتشم مناسبه . فقط شربت آلبالو و گلاب میخواد
  • رامین سلیمی IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
    1 0
    بسیار مفید. رشته آماده شده فالوده رو لوازم قنادی فروشیا دارند. آمادش دردسرش کمتره و ریخت و پاش نداره .قینتشم مناسبه . فقط شربت آلبالو و گلاب میخواد
  • رامین سلیمی IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
    0 0
    بسیار مفید. رشته آماده شده فالوده رو لوازم قنادی فروشیا دارند. آمادش دردسرش کمتره و ریخت و پاش نداره .قینتشم مناسبه . فقط شربت آلبالو و گلاب میخواد
  • غلامعلی پناهی پور IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
    0 0
    سلام صبح بخیر تاحدودی عملیات تهیه فالوده خوب پیش رفتید اما به این راحتی نیست و باید مراحلی دیگرا هم طی کنید. فوق ممنونم ازتوجهتان
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
    0 0
    😋🙏🙏🙏
  • IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
    0 0
    مرسی که گفتی
  • امام یاری IR ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
    0 1
    خیلی سخته اما خوشمزه است
  • فرزان شفایی DE ۰۴:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
    0 1
    ممنون خیلی هم خوب