۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۰
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84326973
T T
۳۳ نفر

برچسب‌ها

فوت و فن تهیه خورشت بامیه؛ پیشنهادی جذاب

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۰
کد خبر: 84326973
فوت و فن تهیه خورشت بامیه؛ پیشنهادی جذاب

اگر از خورشت بامیه دل خوشی ندارید، این دستور پخت را حتما امتحان کنید.

خورشت بامیه همیشه جزو غذاهایی بوده که اکثرا روی خوشی به آن نشان نداده‌اند؛ گیاهی سرشار از ویتامین و خواص که همیشه مهجور مانده و دست رد به سینه‌اش زده‌اند. روش پخت متفاوت این خورشت اما می‌تواند طعم متفاوتی را به سفره غذایی‌مان اضافه کند و تبدیل به غذایی شود که در فصل‌اش از تمام فرآورده‌هایش استفاده کنیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه:

  • بامیه ریز: نیم‌کیلو
  • گوشت گوسفندی: ۵ تکه
  • پیاز: ۱ عدد
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: در صورت علاقه
  • روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیر: ۳ حبه

طرز تهیه و دستور پخت خورشت بامیه:

۱. پیاز خرد شده را مقداری تفت می‌دهیم و تکه‌های گوشت را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد و سفید رنگ شد، ۳ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید. سپس شعله را کمی کم می‌کنیم تا آرام آرام گوشت بپزد.

۲. وقتی که گوشت تقریبا پخت، اگر خواستیم کمی رب به آن اضافه می‌کنیم و در غیر این صورت تنها آبلیمو (می‌توانید از آبغوره هم استفاده کنید) را اضافه می‌کنیم. سپس سیر را هم به آن اضافه کنید. (اگر از بوی سیر بدتان می‌آید می‌توانید سیر را با پوست داخل خورشت بیاندازید)

۳. بامیه‌ها را بشویید و کمی از سر بامیه‌ها را جدا کنید (دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.

۴. سپس حرارت را کم کنید و نیم‌ساعت بگذارید آب اضافی کشیده شده و خورشت جا بیفتد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • آ وا IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    1 0
    قبل اینکه بامیه به غذا اضافه کنید تف بدید خیلی خوشمزه میشه
  • IR ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    0 1
    مگه بامیه رو نباید کبابی کرد قبلش؟
  • IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    1 0
    سلام چاشنی خورشت بامیه اگربه جای آبلیمو ،تمر هندی بذارید خیلی خوشمزه تر میشه
  • سیما IR ۰۶:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
    1 2
    سلام من جنوبی هستم برای خورش بامیه بهد از گوشت گوجه فرنگی نگینی یا رنده شده باضافه یک قاشق رب گوجه هست سیر اخرین نیم ساعت پخت لپه هم داره بامیه هم اخرین نیم ساعت پخت
  • عبدالله غوابش IR ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
    0 1
    عالی
  • IR ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
    1 0
    خیلی خوشمزه س