۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۳۱
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84325420
T T
۲۷ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه شیره توت سفید در خانه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۳۱
کد خبر: 84325420
طرز تهیه شیره توت سفید در خانه

توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

مواد لازم برای تهیه شیره توت سفید:

توت سفید: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت شیره توت سفید:

۱. برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲. پس از تمیزکردن توت‌ها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.

۳. بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود.

۴. مقداری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.

۵. میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد اما شما با استفاده از یک کف‌گیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶. وقتی‌ توت‌های له‌شده خوب پخته شده و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰. شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه‌داری کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • رویا IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    6 0
    من هم قبلا درست کردم با همین روش تمام شیره تلخ شد به درد نخورد . غلیظ نباید بشه تلخ میشه باید شیره توت رو با غلظت کم برداشت تا تلخ نشه .
  • IR ۰۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    6 1
    اینجور درست نمیکنن شیره باید افتابی باشه لین تلخ میشه
  • IR ۱۶:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    0 0
    سلام من درست کردم خوب شد
  • حسین IR ۰۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    1 0
    شیره توت مثل شیره انگور درست میشه باید از خاک شیره انگور استفاده کنم تا جلو تلخ شدن را بگیره