طرز تهیه کباب تابه‌ای؛ با طعم‌ها بازی کنید

شامی کباب از آن غذاهایی است که می‌شود مطابق با سلیقه‌مان با انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها با آن بازی کنیم.

کباب تابه‌ای از آن غذاهایی است که می‌شود مطابق با سلیقه‌مان با انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها با آن بازی کنیم. وعده‌ای جذاب که هم می‌شود با گوشت چرخ‌کرده و هم مرغ چرخ‌کرده آن را پخت و بسته به نوع ذائقه‌مان آن را با نان یا برنج سرو کنیم.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ای:

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت کباب تابه‌ای​​​​​​​:

۱. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.
۲. مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
۳. اضافه کردن تخم مرغ به مایه کباب تابه‌ای اجباری نیست، البته در صورتی که متوجه شدید مایه کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن، از هم باز نشوند.
۴. اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی در کاسه بکشید و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می‌توانید پس از آماده شدن مایه کباب آن را بلافاصله سرخ کنید.
۵. برای سرخ کردن کباب تابه‌ای یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کباب را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید.
۶. پس از اینکه یک سمت کباب تابه‌ای سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از آماده شدن، گوجه فرنگی‌ها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • ❤️ IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    22 5
    عالی
  • IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    4 1
    عالی ما خیلی دوست داریم غذای خوشمزه ی ست مورد پسند خانواده من
  • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    11 5
    این که کتلت شد
  • ناشناس IR ۲۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    3 5
    خوبه
  • سها IR ۰۵:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
    9 4
    بنظر باید آب پیاز و آب سیب زمینی که رنده کردید را حتما بگیرید اینطوری انسجامش بیشتر میشود
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
    6 6
    بله
  • N IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
    3 3
    منم همین طوری درست کردم طعمش عالیه 👌👌⁦❤️⁩
  • پریناز IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
    17 3
    خوب ای غذا چه چیز تازه ای داشت اینقدر بزرگش کردید
  • IR ۲۰:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
    1 0
    دوست عزیز ، این غذا شامی یا همون کتلته ، کباب تابه ای نه سیب زمینی داره ، نه آرد نخودچی ونه تخم مرغ . ابتدای امر هم نیازی به روغن نداره ، پس از کبابی شدن یک سمت و به هنگام برگرداندن ، کمی روغن اضافه میکنند .
  • ناشناس IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
    0 0
    کتلت تابه ای شدکه
  • مرادبیگ IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
    0 0
    ممنون از قدیم گفتند : وصف العیش ؛ نصف العیش . همین قدر هم عالیست.نوش جان عزیزانی که میتوانند از چنین غذاهایی مصرف کنند. خدایا .... شکرت
  • امیر IR ۱۹:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
    0 0
    سلام. بنظرم یک نکته مهم رو نگفتید. اونم اینه که بعد از رنده کردن سیب زمینی و پیاز، آب اونها رو بگیرید. چون اگر این کارو نکنید، مایع خیلی شل و آبکی میشه و چسبندگی لازم رو نداره.
  • نیلسا IR ۰۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
    0 0
    این که کتلته کباب تایه از فقط گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و ادویه جات داره