طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا:

  • گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): ۵۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • دارچین برای سرو: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:

۱. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. 

۲. گوشت‌ها را بشویید و به همراه لوبیاها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن کمک می‌کند).

۳. ادویه را هم بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

۴. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم شود بپزید.

۵. هر چند وقت یک‌بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود مقداری به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه‌ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.

۶. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می‌خواهید گوشت را بکوبید مقداری دارچین به آن اضافه کنید.

۷. گوشت پخته شده را هم می‌توان در کنار شویدپلو سرو کرد.

۸. آب گوشت و گوشت‌کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • سارا IR ۰۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
    17 6
    گوشت کجا بود هی 😞
  • IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
    5 1
    بسیارعالیه من پدرم خدابیامورزکاشانی بود ویک غذای اصیل کاشانی محسوب میشه خیلی خیلی خوشمزست وبسیارمقوی برایکبارهم شده امتحان کنید
  • من IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
    3 1
    عالیه. فقط بخاطر لوبیا طبعش سرد میشه اینکه میگن با شوید پلو بخورید و فلفل (اگر مایل بودید) و دارچین بزنید برای همین است. و نفخ لوبیا رو هم با چن بار خیس کردن بگیرید . گاهی میذارن اینقدر میپزه که لوبیاها قشنگ له میشه مثل حلیم میشه.
  • IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
    10 1
    خوب بگو ابگوشت دیگه گوشت ولوبیا یعنی چه
  • مینا IR ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    0 0
    آره تقریبا همون آبگوشته دیگه،، خیلی فرقی نداره که
  • مصطفی IR ۱۷:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    1 0
    واقعا خوشمزه ولذیده. باید یه بار امتحان کرد و آنوقت نظر داد.خیلی فرق داره با آبگوشت معمولی که نخود رو با لوبیا قاطی درست میکنند.علشق شهر و دیار خودم کاشانم
  • IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    0 0
    آبگوشت کرمانی
  • محمد IR ۱۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    0 0
    بسیار عالی است با ترشی بادمجان وسبزی خوردن،، یک غذای سالم مملو از پروتئین ویتامین،،، غذای هفتگی کاشانی ها ساده، مفید،،،
  • Zahedi IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    0 0
    عالیه شک نکنید..این غذاواقعاخوشمزه اس...بکوبیدکنارش بانون سنگگ وپیازعاشقش میشید
  • IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 0
    آبگوشت لوبیا در کاشان و اطراف کاشان مثل شهر نیاسر بی نظیره من که عاشق اون هستم
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
    0 0
    عه همون آبگوشت خودمونه که 😅 فقط رب نداره اوه مای گاد آبگاشت 😍