۲ اردیبهشت ۱۴۰۰،‏ ۹:۱۶
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84304972
۱۱۳ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه حلیم در خانه؛ برای رمضان

حلیم هرچند غذای سختی است اما کافی است یک بار تجربه‌اش کنیم تا لذت ببریم.

حلیم هرچند غذای سختی است اما کافی است یک بار تجربه‌اش کنیم تا لذت ببریم.

مواد لازم برای تهیه حلیم:

  • گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
  • گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
  • روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
  •  شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات

طرز تهیه و دستور پخت حلیم:

۱. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکت‌ها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست می‌تونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.

۲. گندم را چند ساعتی خیس می‌کنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت می‌گذاریم و بعد از جوشیدن می‌گذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.

۳. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیم‌پز شد نمک را هم اضافه می‌کنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه می‌دهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی می‌تونید صاف و یکدست کنید.

۴. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • من IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
    33 10
    یبار حلیم خراسان رو با گوشت گوسفند و دارچین و لپه و نمک بخورید عالی عالی عالیه😍
    • IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
      0 0
      با سلام؟ یعنی بجای گندم لپه باشه یا هر دوتا؟
  • مامان امیرعباس کوچولو IR ۰۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۳
    21 8
    عالی بود. ممنون
  • ستایش IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۳
    26 5
    من که خوشم اومد
    • IR ۲۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
      3 4
      از چی؟
  • مهری IR ۰۹:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
    16 4
    ممنون طرز تهیه حلیم آسان بود
  • راسخ IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
    22 4
    یک بار حلیم خوزستانی با سرشیر گاومیش میل کنید بعد ببینید چیه عالی
    • IR ۰۶:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
      0 0
      اصلا شیریاسرشیر گاومیش رواز کجا تهیه کنیم
    • عدالت علی IR ۰۴:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
      0 0
      حلیم رو دست حلیم خوزستان با سرشیر گاومیش نیست اگه صبح خوردی تا شب چیزی دیگه نمی تونی بخوری
    • IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
      0 0
      سلام دستور ش میگفتید لطفا؟ اگر سرشیر نباشه چ
  • علی حیدری IR ۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    0 0
    ی بار حلیم رو با شکر و کره و دارچین یخورید ببینید چیه🤣🤣🤣
  • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
    0 0
    وضعتون خوبه ها حلیم میخورید،بابا درباره نون پنیر بگید
  • جواد IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 1
    خیلی عالیه
    • وفا IR ۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
      0 0
      آخه هزینه اش کمتر میشه با گوشت کمتر و حتی گوشت کمتر هم میشه
  • زهرا IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 0
    عالی بود البته همه ی غذاهای ایرانی عالین
  • سینا US ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 0
    حلیم فقط حلیم شهر ما قوچان با هر چی خواستید بخورید
  • IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 0
    پیاز هم باید باشه
  • امیرعلی IR ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 0
    من مشغول حلیم درست کردن هستم برای افطار
  • US ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
    0 0
    پیازداغ و نعنا داغ بهش اضافه کنید عطرش می پیچه توخونه دارچین و فلفل سیاه فراموش نشه
  • وحید IR ۰۶:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
    0 0
    حلیم مال نیشابوره وهیج دنیانمیتونه مثل نیشابور درست کنه