۱۲ فروردین ۱۴۰۰،‏ ۱۳:۰۷
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84276260
۳۲ نفر

برچسب‌ها

فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی 

این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که می‌سازید پشیمان نمی‌شوید و لذت می‌برید.

این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که می‌سازید پشیمان نمی‌شوید و لذت می‌برید.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه مجلسی:

  • گوشت خورشتی: ۶ تکه
  • پیاز: یک عدد
  • لپه: ۲ پیمانه
  • زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • رب:۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • هل: دو عدد
  • پودر گل سرخ: به مقدار کم

طرز تهیه و دستور پخت قیمه مجلسی:

۱. ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.

۲. سپس مقداری آب به گوشت اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آرام بپزد.

۳. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و می‌گذاریم در ظرف دیگری بپزد.

۴. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می‌ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می‌کنیم.

۵. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک می‌زنیم و اجازه می‌دهیم آرام بپزد.

۶. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می‌کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی‌ها نرم شدند، قیمه آماده است.

۷. سیب زمینی‌ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.

فوت و فن‌ها:

- لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.

- رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می‌توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.

- لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع‌تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.

- هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه‌تر خواهد شد (البته زیاده‌روی نکنید)

- دارچین می‌تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.

- گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.

- توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل ۴ ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.

 - اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می‌تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • سحررهنما IR ۰۵:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
    6 0
    به نظرمن ازچوب دارچین به جای پودرش تستفاده کنیدچون پودرش رنگ غذاروتیره میکنه
  • نازی IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
    3 3
    من ادویه را بخصوص دارچین را آخر میزنم یک غل خورد میارم پایین اینطوری ادویه عطرشو از دست نمیده نمی‌دونم مشکل این مدل ادویه ریختن چیه که جایی ندیدم بنویسن درحالی که من سالهاست این کارو میکنم غذاهامم خیلی خوب وخوش عطره
  • فرزانه IR ۱۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
    7 1
    یک دستور خوب اشپزی این هست که گفته بشه این دستوربرای چند نفرهست.نکته دوم اینکه مقداری پودر گل سرخ یعنی چقدر؟همین اندازه هاست که یک دفعه باعث میشه بوی یک ماده ای غالب بشه بر بقیه مواد.مقداری اب یعنی چقدر اب؟یک لیوان ،دولیوان,اینها نکات مهمی هستند.
  • ناشناس IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
    2 0
    خورش صحیح است.
  • نسرین IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    0 0
    اب لپه پخته را دور بریزیم چی ازش می ماند چه خاصیتی دارد اخر