۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۹
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84106364
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۹
کد خبر: 84106364
طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد.

احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد.

مواد لازم‌ برای تهیه سوپ پیاز:

  • پیاز بزرگ قرمز یا زرد: ۶ عدد
  • روغن زیتون بکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • سیر: ۲ حبه
  • آب گوشت یا مرغ: ۸ فنجان
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • نان باگت یا تست: ۸ برش
  • پنیر پارمسان: ۱ فنجان

طرز تهیه و دستور پخت سوپ پیاز:

۱. در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.

۲. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.

۳. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان‌های روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای شود.(می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان‌ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان‌ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.

۴. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.