فیلم بیگاه و مفاهیم ازلی انسان

«بی‌گاه» روایت سربازی بلوچ است که به علت کشیدن سیگار، روز عروسی خواهرش لغو مرخصی شده است.

فیلم‌هایی ساخته کارگردانان ایرانی هستند که بی سروصدا و در سکوت در عرصه جهانی می‌درخشند و آن چنان در داخل کشور از آنها استقبالی نمی‌شود. فیلم سینمایی «بیگاه» از جمله این فیلم‌ها است که در سینمای هنر و تجربه اکران شده است و باید منتظر اکران آنلاین آن بود.

سرباز بدون مرخصی

فیلم «بیگاه» در یک فضای محلی ساخته شده است و توانسته درجشنواره‌های بین‌المللی موفقیت چشمگیری داشته باشد چرا که این فیلم مفاهیمی جهانی دارد؛ مفاهیمی که به انسان و روابطش و سرنوشت گره خورده، کل بشریت با این مفاهیم از ازل درگیر بوده و هست. در واقع مختص به یک زبان و فرهنگ یا یک جامعه خاص نیست و درک می‌شود.

«بی‌گاه» روایت سربازی بلوچ است که به علت کشیدن سیگار، روز عروسی خواهرش لغو مرخصی شده؛ «بیگاه» داستانی غیرخطی است که داستان هامین را از کودکی تا به امروز روایت می‌کند. هامین به زبان بلوچی به معنای گرمای خرما پزان تابستان است.

فیلم سینمایی «بیگاه» به کارگردانی پویا اشتهاردی و تهیه‌کنندگی محمد سجادیان ساخته شده و ایمان افشار، شایان افشار، ایوب افشار، مهسا نارویی، آوا آذرپیرا، ملابخش رئیسی و جمعی از بازیگران محلی چابهار در فیلم سینمایی «بیگاه» نقش‌آفرینی می‌کنند.

بیگاه جوائر بین‌المللی را درو کرد

«بیگاه» جوائز بین‌المللی بسیاری را از آن خود کرده است. این فیلم در بخش فیلم‌های بلند پنجمین‌دوره جشن فیلم‌های مستقل توکیو، برنده جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمبرداری شد.

همچنین «بیگاه» پیش از این در اکتبر ۲۰۱۹ جایزه بهترین فیلم و بهترین تدوین را از جشن برندگان فیلمبرداران آسیا دریافت کرده بود و در هفته فیلم‌های ایرانی موزه هنرهای زیبای بوستون و هیوستون آمریکا با تمجید مخاطبان و منتقدان روبرو شده و پس از آن منتخب جشنواره سان‌تافه نیومکزیکوی آمریکا است.

در این باره بخوانید:

زندگی بدون سانسور «آقای سانسور»

روزهای نارنجی فیلمی جهانی

فیلم بی‌گاه در ادامه حضورهای بین‌المللی، در بخش رقابتی نامزد دریافت بهترین فیلم از بیست و هفتمین دوره جشنواره اولدنبرگ آلمان شد و در کنار فیلم‌هایی از کشورهای آمریکا، آلمان، دانمارک، پرتغال، مکزیک و آرژانتین اکران شد. جشنواره اولدنبرگ آلمان در کنار جشنواره‌های تورنتو و ونیز یکی از مهمترین جشنواره‌های سینمای مستقل پاییزی به حساب می‌آید و در میان ۲۵ جشنواره برتر سینمایی دنیا قرار دارد. این جشنواره در تلاش برای آگاهی بخشی و ایجاد پلی میان فیلمسازان مستقل و مخاطبان است که فیلمسازان مهمی از جمله دارن آرنوفسکی، برایان دی‌پالما، استیون سودربرگ  در دوره‌های پیشین آن حضور داشته‌اند.

مدیر فیلمبرداری رضا حماسی، موسیقی نوید جابری، مدیر صدابرداری علی عبدالحسینی، میکس و ترکیب صدا انسیه ملکی، طراحی صدا رافائل برنابئو گارسیا، اصلاح رنگ و جلوه‌های بصری محراب مشهدبان، مدیر تولید محمدرضا تهرانی، مجری طرح حسین شیخی، تهیه‌کننده اجرایی مهدی بهروز، عکاس شهرزاد نجفی و سمانه وجدان و مشاور رسانه‌ای مهدی سلیمانی برچلویی هستند.

۱ نفر

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.