چه کنیم برنج کته خوب از آب دربیاید؟

درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است؛ اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد.

درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است؛ اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد.

مواد لازم برای تهیه برنج کته:

  • برنج خیس خورده: چهار پیمانه
  • نمک: یک قاشق غذاخوری
  • روغن جامد یا کره: یک پنجم پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت برنج کته:

۱. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.

۲. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.

۳. وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دم‌کنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

۴. بعد از حدود ۳۰ دقیقه برنج کته آماده است. قبل از سرو مقدار باقی مانده روغن را روی برنج کته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

۵. چون برنج کته آبکشی ندارد، به مقدار نمکی که اضافه می‌کنید، دقت کنید تا برنج شور نشود. علاوه بر این اگر برنج کته را از قبل خیس کرده‌اید، یا مایل هستید برنج مقداری دان در بیاید، آب کمتری در قابلمه بریزید.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
    0 0
    بستگی به نوع برنج داره،اب توش کم بریزید اگه دیدید هنوز خامه یکم دیگه آب جوش بریزید از اول آب برنجو زیاد بگیری خمیر میشه ،😉