متفاوت‌ترین ویجت‌های سیستم عامل اندروید که باید آن‌ها را امتحان کنید

شاید بزرگترین تمایز سیستم عامل اندروید با آی‌اواس پدیده‌ای به اسم ویجت‌ها باشد. ویجت‌ها به شما کمک می‌کنند تا ویژگی‌های کاربردی یک نرم افزار را روی صفحه خانگی تلفن هوشمندتان داشته باشید و البته که تعدادی از آن‌ها واقعا ویژه هستند.

تا پیش از انتشار جدیدترین نسخه از سیستم عامل آی‌اواس، هواداران سیستم عامل اندروید دلیل بسیار خوبی برای دست‌انداختن کاربران تلفن‌های اپل داشتند. آی‌اواس با وجود همه ویژگی‌های مثبتی که داشت از پدیده جذابی به نام ویجت محروم بود. اندروید از نخستین نسخه‌هایش که در سال‌های ابتدایی دهه ۲۰۱۰ میلادی منتشر می‌شد، همواره از ویجت‌های بزرگ و کوچک پشتیبانی کرده و در جدیدترین نسخه‌هایش موفق شده زوایای پنهانی از این نرم افزارهای کوچک صفحه خانگی را آشکار کند.

با وجود همه کاربردهایی که ویجت‌ها دارند، بیشتر آن‌ها فاقد کیفیت لازم هستند. توسعه‌دهندگان ویجت‌ها معمولا نرم افزارهای بی‌نقصی را نمی‌سازند و بیشتر کاربران هم علاقه زیادی به ویجت‌ها ندارند. اما در این میان، ویجت‌های بسیار متمایز و خاصی هم وجود دارند که می‌توانند لقب متفاوت‌ترین ویجت‌های سیستم عامل اندروید را از آن خود کنند. در ادامه می‌توانید با تعدادی از کاربردی‌ترین ویجت‌های اندروید آشنا شوید.

Google News

یکی از قدیمی‌ترین اپلیکیشن‌های سیستم عامل اندروید که از سال‌ها پیش روی این سیستم عامل عرضه شده و با کمک بروزرسانی‌های متعدد هنوز هم هواداران بسیاری دارد. اگر پیگیر اخبار هستید و رسانه‌های خارجی و انگلیسی‌زبان را با دقت دنبال می‌کنید، ویجت Google News یک گزینه ایده‌آل است. مهم‌ترین ویژگی این ویجت آن است که اخبار را به‌ترتیب اولویت و اهمیتی که دارند، مرتب می‌کند تا کاربر محتوایی که به آن نیاز دارد را پیدا کند. لینک همه خبرها روی ویجت تعبیه شده تا در کسری از ثانیه به صفحه مقاله‌ای که نیاز دارید، وارد شوید. با کمک Google News می‌توانید آب و هوا را هم بررسی کنید.

این ویجت که توسط مجموعه گوگل توسعه پیدا کرده با حجمی کمتر از ۱۱ مگابایت و به صورت کاملا رایگان در دسترس است.

SeriesGuide

آیا پیگیر سریال‌های تلویزیونی هستید؟ این ویجت همه آن‌چه به صورت کاملا مختصر و مفید از سریال‌های تلویزیونی نیاز دارید را روی صفحه خانگی تلفن هوشمند شما تدارک دیده است. تنها باید لیست سریال‌هایی که به آن‌ها نیاز دارید را در ویجت وارد کنید تا از جدیدترین اخبار آن سریال و وضعیت اپیزودهای آن مطلع شوید.

این ویجت با حجم ۵.۲ مگابایت در دسترس قرار دارد اما برای استفاده از امکانات بیشتر آن به پرداخت درون برنامه‌ای هم نیاز دارید.

Sectograph

این ویجت می‌تواند لقب متفاوت‌ترین ویجت‌های سیستم عامل اندروید را از آن خود کند. ویجت Sectograph فقط یک ساعت عادی نیست. این برنامه یکی از خلاقانه‌ترین نمونه‌های ترکیب تقویم و جدول زمان‌بندی با یک ساعات کلاسیک است. این ویجت به شما کمک می‌کند تا هر کاری که باید در طول روز انجام بدهید را ابتدا برنامه‌ریزی کنید و سپس نقش آن را روی ساعتی که در صفحه اصلی تلفن هوشمند شما جا خوش کرده، نگاه کنید.

این ویجت با حجم ۸.۵ مگابایت به صورت کاملا رایگان منتشر شده است.

Musicolet

گوش‌دادن به موسیقی یکی از محبوب‌ترین کارهایی است که کاربران سیستم عامل اندروید از آن لذت می‌برند. باتوجه به اینکه انتقال فایل موسیقی‌ها به سیستم عامل اندروید بسیار آسان‌تر از رقیب اپلی است، کاربران اندروید انتظار دارند گوش‌دادن به موسیقی هم در سیستم عامل محبوبشان راحت‌تر از آی‌اواس باشد. ویجت Musicolet این قابلیت را فراهم کرده تا به سادگی هر چه تمام‌تر از گوش‌دادن به آهنگ‌های محبوبتان لذت ببرید. با کمک این ویجت می‌توانید به آهنگ‌هایی که دوست دارید در ادامه گوش دهید هم دسترسی داشته باشید و آن‌ها را مرتب کنید.

این ویجت با حجم ۳.۸ مگابایت منتشر شده و به صورت کاملا رایگان در دسترس است.

Google Keep

کاملا طبیعی به نظر می‌رسد که گوگل به‌عنوان توسعه‌دهنده اصلی سیستم عامل اندروید به توسعه ویجت‌های کاربردی این سیستم عامل محبوب هم مشغول باشد. ویجت Google Keep در حقیقت متعلق به نرم افزاری به همین نام است که توسط تیم نرم افزار گوگل توسعه پیدا کرده تا به دفترچه یادداشت خصوصی کاربران اندروید تبدیل شود. احتمالا برای شما پیش آمده که نیاز به یادداشت‌کردن نکته‌ای مهم در تلفن هوشمندتان داشته باشید اما زمان را با پیداکردن نرم افزار یادداشت هدر دهید. ویجت Google Keep روی صفحه اصلی تلفن هوشمند شما قرار می‌گیرد و در کسری از ثانیه صفحه یادداشت را در برابر شما ظاهر می‌کند.

این ویجت هم با حجم ۷.۹ مگابایت به صورت رایگان در دسترس قرار دارد.

در این زمینه بخوانید:

چگونه گوگل آهنگ‌ها را با کمک بیان ریتم و شعر آن‌ها پیدا می‌کند؟

چرا مرورگر مایکروسافت اج کرومیوم بهترین مرورگر ویندوز است؟

اعتیاد به گوشی را با این روش متوجه شوید

نشانه‌های سوختن یا خرابی مودم اینترنت را بشناسید

CPU Monitor

اگرچه بیشتر ویجت‌ها وظیفه دارند تا کارها را آسان‌تر از قبل کنند اما ویجت CPU Monitor ماموریت دشوارتری را پذیرفته تا به یکی از متفاوت‌ترین ویجت‌های سیستم عامل اندروید تبدیل شود. همانطور که شاید از نام این ویجت هم پیداست، وظیفه دارد تا وضعیت پردازنده تلفن هوشمند شما را بررسی کند و مهم‌ترین جزییات لازم را ارائه دهد. با کمک این ویجت می‌توانید وضعیت سلامت پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی و باطری تلفن هوشمند خود را همیشه در صفحه خانگی اندروید بررسی کنید.

این ویجت با حجم ۶.۳ مگابایت به صورت رایگان منتشر شده است.

Data Counter Widget

یکی دیگر از ویجت‌های حرفه‌ای که بیشترین اطلاعات کاربردی را در کمترین مقیاس ممکن به تصویر می‌کشند. اگر برای شما اهمیت دارد که میزان حجم اینترنت مصرفی‌تان در دو مسیر اینترنت وای‌فای خانگی و اینترنت همراه تلفن چه شرایطی دارد، ویجت Data Counter Widget به شما کمک می‌کند تا اطلاعات بی‌نظیری به دست آورید. این ویجت نه تنها حجم مصرفی در این دو جریان اینترنتی را نمایش می‌دهد بلکه اطلاعات بیشتری درباره میزان مصرف اینترنت هر اپلیکیشن هم ارائه می‌دهد.

این ویجت با حجم ۵ مگابایت به صورت کاملا رایگان در دسترس است.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.