طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی‌شوید

دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

مواد لازم برای تهیه استانبولی:

  • برنج: یک و یک‌دوم پیمانه 
  • گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید.برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه‌فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب‌کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب‌زمینی‌های نگینی‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

۴. می‌توانید از سیب‌زمینی و بادمجان نگینی‌شده هم در این ترکیب استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    1 0
    سیب زمینی باید قبل از گوجه به برنج ااضافه شود ویک قل بخورد اگر در اخر ریخته شود خوب نمیپزد یا بوی خامی میدهد
  • ناشنای IR ۰۷:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
    1 0
    دمیرگوجه با ماست خامه ای یا کره محلی عالیه خوشمزه