طرز تهیه قهوه ترک؛ کافی‌شاپ خانگی به راه بیندازید

قهوه ترک نوعی از سرو قهوه است که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده می شود. در ادامه با یک روش تهیه قهوه ترک آشنا شوید.

قهوه ترک نوعی از سرو قهوه است که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده می شود. در ادامه با یک روش تهیه قهوه ترک آشنا شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه قهوه ترک:

  • پودر قهوه: ۲ قاشق مرباخوری سرپر
  • آب: ۱ فنجان
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری سرپر

طرز تهیه قهوه ترک:

۱. برای طرز تهیه قهوه ترک، ابتدا به اندازه فنجانتان آب داخل قهوه جوش بریزید. اگر تمایل داشتید قهوه ترک شما کمی شیرین باشد ۱ قاشق شکر را اکنون اضافه کنید و بعد قهوه‌ها را هم اضافه کنید و با قاشقی کوچک به آرامی مخلوط کنید. بعد از هم زدن و بعد آن را روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید روی قهوه مقداری کف ایجاد می‌شود، آن را با قاشق بردارید و داخل فنجان بریزید.

۲. باز قهوه را روی حرارت ملایم قرار بدهید باز هم روی آن کف ایجاد می‌شود آنها را بردارید و داخل فنجان بریزید و باز روی حرارت ملایم قرار بدهید. اگر باز کف کرد آن را بردارید. اجازه ندهید قهوه بجوشد اگر قهوه‌تان قل زد تلخ‌تر می‌شود و مزه بدی می‌دهد.

۳. این کف‌های قهوه همان فوم قهوه‌تان است که جدا کردید. به آرامی قهوه را داخل فنجان بریزید تا کف‌های داخل فنجان از بین نروند. اگر تمایل داشتید قهوه ترکتان شیرین‌تر باشد هنگام سرو باز شکر به آن اضافه کنید. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سلن IR ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
    0 0
    عالی