طرز تهیه مربای زرشک؛ یک مزه هیجان‌انگیز فقط در ۳۰ دقیقه

برای درست کردن مربای زرشک در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک‌های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله آب شسته شود.

برای درست کردن مربای زرشک در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک‌های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله آب شسته شود.

مواد لازم برای مربای زرشک:

  • زرشک: ۱ لیوان
  • شکر: ۱ونیم لیوان
  • وانیل: کمی

طرز تهیه و دستور پخت مربای زرشک:

۱. زرشک‌ها را پس از تمیز کردن و شستن به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا خاک و گل و لای آن گرفته شود.

۲. بعد آن را داخل صافی بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و زرشک خشک شود.

۳. زرشک را در یک ظرف بریزید و لا به لای آن شکر بریزید. بعد ظرف را به همان شکل به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

۴.  بعد از مخلوط شدن شکر و زرشک آن را روی حرارت  ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

۵.  وقتی یکی دو جوش خورد از روی حرارت بردارید و به اندازه نوک قاشق چایخوری به آن وانیل اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مینا IR ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
    0 0
    خیلی عالی میشه اگر در مورد صنایع دستی ایران هم مقالات و گزارش هایی تهیه کنید. مطمئنا این هنر فراموش شده، ارزش این رو داره که دوباره معرفی بشه. ممنون