طرز تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی‌نظیر

سس پستو را با انواع غذاهای ساندویچی و فست‌فود می‌توانید امتحان کنید.

سس پستو از آن سس‌های جذابی است که می‌شود با غذاهای فست‌فودی و پاستا ترکیب کرد و طعم فوق‌العاده‌ای ساخت. سسی که طرز تهیه ساده‌ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می‌توانیم بهترین طعم و عطر را بسازیم.

مواد لازم:

  • دانۀ کاج: نصف پیمانه
  • ریحان تازه: ۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
  • سیر: ۱ حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بگذارید تا بو داده شود و  طلایی رنگ شود.

۲. بعد دانه‌ها را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم تا خنک شود.

۳. سپس دانه‌ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند

۴. اگر هم دوست داشته باشید دانه‌های کاج مثل کرانچی شود می‌توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.

۵. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.

۶. این سس را میتوانید به مدت ۳ روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =