مشاغل رشته برق و الکترونیک بسیار گسترده بوده و از دامنه وسیعی برخوردار می باشند. در میان این مشاغل برخی بازار کار بهتری داشته و می توان با یک برنامه ریزی صحیح و کسب مهارت های مورد نیاز آن آینده شغلی و درآمد خود را متحول کرد. در ادامه توضیحات بیشتری درباره این مشاغل به شما ارائه می کنیم.
معرفی شغل برق کار ساختمان
برق کار ساختمان شخصی است که به طراحی، اجرا و پیاده سازی پروژه های برق در انواع ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری می پردازد. امروزه با توجه به رشد پروژه های ساختمانی و نقش مهم برق در ساختمان ها این شغل جز مشاغل بسیار درآمدزا در حوزه برق و الکترونیک میباشد.
متخصص برق ساختمان می تواند خود به صورت شخصی پروژه برق کشی ساختمان را پذیرفته و آن ها را انجام دهد و یا برای پیمانکاران ساختمانی کار کند. همچنین می تواند علاوه بر موارد ذکر شده به تعمیر تجهیزات و سیستم های برقی در ساختمان ها بپردازد.
وظایف برقکار ساختمان چیست؟
طراحی نقشه برق ساختمان، لوله کشی برق ساختمان، سیم کشی برق، تلفن و آنتن، نصب کلیدها و پریزها، نصب آیفون، نصب دوربین مدار بسته، نصب سیستم اعلام حریق، نصب دزدگیر برخی از وظایف برق کار ساختمان است.
پیش نیاز ورود به شغل برق ساختمان چیست؟
ورود به این شغل نیاز به کسب مدارک دانشگاهی نداشته و شرط لازم و اساسی برای ورود و موفقیت در بازار کار برق ساختمان کسب مهارت های لازم این شغل میباشد که می توانید کلیه این مهارتها را با شرکت در دورههای آموزش برق ساختمان فنی حرفهای کسب نمایید. زیرا در این دوره های به صورت تخصصی و کاملا عملی به آموزش صفر تا صد برق کشی ساختمان و نصب انواع سیستم های امنیتی و رفاهی پرداخته میشود.
آیا شغل برق صنعتی خوب است؟
برق صنعتی یکی از مشاغل بسیار درآمدزا و تخصصی در زمینه برق و الکترونیک است که متخصصان آن وظیفه طراحی و پیاده سازی تابلوهای برق صنعتی در کارخانجات، کارگاه ها، بیمارستان ها و غیره را دارند.
با توجه به حساس و پیچیده بودن تابلوهای برق صنعتی و نقش مهم آنها در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی برای موفقیت در این شغل بهتر است مهارت های فنی خود را افزایش داده و کلیه اصول و مهارتهای لازم برای رسم، سیم بندی، پیاده سازی و عیب یابی تابلوهای برق صنعتی را فرا بگیرید.
چگونه مهارت های برق صنعتی را فرا بگیریم؟
مهارت های برق صنعتی را می توانید با شرکت در دوره های آموزش برق صنعتی فنی حرفهای در آموزشگاه های فعال در این حوزه که مجوزهای لازم را از سازمان فنی حرفه ای کشور دارند کسب نمایید.
در این آموزشگاه ها در غالب کارگاه های عملی و تخصصی کلیه مهارت های لازم برای نقشه کشی، نقشه خوانی، طراحی، سیم بندی، تست مدارات، عیب یابی و نگهداری و هر آنچه برای حرفه ای شدن در این شغل نیاز است، آموزش داده می شود همچنین این فرصت در اختیار شما قرار میگیرد تا با تمرین عملی تجربه لازم را در کنار تخصص کسب نمایید و در مدت کوتاهی به برقکار حرفه ای صنعتی تبدیل شوید.
معرفی شغل نصب و برنامه ریزی PLC
نصب و برنامه ریزی پی ال سی نیز جز مشاغل پردرآمد پولساز برق و الکترونیک است که با توجه نقش مهم پی ال سی در کارخانجات و کارگاه ها در مدیریت وبرنامه ریزی فرایندهای کاری از بازار کار عالی و درآمدزایی برخوردار میباشد.
از آنجایی که کار با پی ال سی و برنامه ریزی و برنامه نویسی آن امری تخصصی می باشد، بنابراین باید لازم است پیش از ورود به این شغل کلیه مهارت های لازم را از طریق شرکت در دوره های PLC آن هم در آموزشگاهی معتبر کسب نمایید.
زیرا در این آموزشگاه ها به صورت کاملا عملی و تخصصی صفر تا صد نصب، مدیریت، برنامه ریزی، برنامه نویسی و عیب یابی پی ال سی آموزش داده و شما می توانید در مدت کوتاهی به یک plcman حرفه ای تبدیل شوید.
بهترین آموزشگاه برق و الکترونیک کدام است؟
امروزه در تهران و سایر شهرستان ها آموزشگاه های متعددی دوره های برق و الکترونیک را برگزار می نمایند. متاسفانه کیفیت دوره های آموزشی در تمامی این مراکز بالا نبوده بنابراین توصیه می کنیم پیش از انتخاب آموزشگاه نوع برگزاری دوره (علمی و عملی بودن)، سرفصل های آموزشی، کیفیت کارگاه آموزشی، اساتید دوره، مدرک دوره و غیره را بررسی کنید.
آموزشگاه فنی برق یکی از بهترین آموزشگاه های فنی در کشور است که به صورت تخصصی و کاملا عملی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور اقدام به برگزاری دورههای برق و الکترونیک کرده است.
آموزش برق صنعتی، برق ساختمان، آموزش نصب پکیج دیواری و کولر، آموزش تعمیرات کولر گازی و پکیج، آموزش تعمیرات موبایل، آموزش تعمیرات برد الکترونیک برخی از دوره های آموزشی پرطرفدار در این آموزشگاه است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره های این آموزشگاه و ثبت نام می توانید به وب سایت رسمی این مجتمع آموزشی به آدرس اینترنتی www.fannibargh.com مراجعه نمایید یا با شماره 02166121029 تماس حاصل نمایید.
نظر شما