طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس‌های آخر تابستان استفاده کنید

از نفس‌های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک‌ها را دپو کنید.

از نفس‌های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک‌ها را دپو کنید.

مواد لازم:

  • آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه‌توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدن
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

۱. بعد از شست‌وشوی میوه‌ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه‌کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.

۲. پختن میوه‌ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یک‌ساعت طول می‌کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.

۳. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله‌ها را جدا می‌کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

۴. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده‌ایم به‌صورت یک لایه نازک پهن می‌کنیم و زیر نور آفتاب قرار می‌دهیم. بهتر است روی ظرف‌ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک‌ها ننشیند.

۵. بعد از دو تا سه روز لواشک‌ها آماده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.