طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت‌ها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه‌های جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه‌هاست که قطعا با امتحان‌کردن آن عاشقش می‌شوید.

همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت‌ها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه‌های جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه‌هاست که قطعا با امتحان‌کردن آن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • شیر: ¼ پیمانه
  • نان تست: ۴ تکه
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل  و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۲.  سپس تابه‌ای را روی حرارت قرار می‌دهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.

۳. نان‌ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.

۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست‌ها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.

۵. همچنین می‌توانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم به‌جای عسل داغ و میوه استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۳
    1 0
    عسل داغ شده برای سلامتی بسیار خطرناکه. اگر هم دوست داشتید با چای عسل میل کنید، صبر کنید تا چای سرد شود، سپس به آن عسل اضافه کنید. عسل هیچ وقت نباید بیش از 60 درجه گرم شود.