طرز تهیه سوپ دال عدس؛ مقوی و جذاب

جسارت داشته باشید و غذاهایی را درست کنید که در برنامه غذایی‌تان نیست.

جسارت داشته باشید و غذاهایی را درست کنید که در برنامه غذایی‌تان نیست. دال عدس یکی از این غذاهاست که هم طعم بینظیری دارد هم سرشار از مواد مغذی است. پس با دستور «ایرنا زندگی» این سوپ را درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • دال عدس: ۱ پیمانه
  • برنج: ½ پیمانه
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • کره: ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد
  • سیر خرد شده: ۱ حبه
  • رب: ۴ قاشق چای خوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.

۲. در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی، برنج نیم دانه شسته شده و ۴ لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

۳. وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید. اگر آب سوپ کم بود می‌توانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • سید فاضل حجت IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
    0 0
    سوپ بسیار خوشمزه و عالیه. حتما درست کنید.