در این هوای گرم هیچچیز بیشتر از یک نوشیدنی خنک نمیچسبد. شربت زعفران هم یکی از بهترین شربتهاست که هم خواص بینظیری دارد هم طعم فوقالعادهای.
مواد لازم:
- زعفران: به مقدار دلخواه
- گلاب: ۲/۱ لیوان
- عرق بیدمشک: نصف قاشق غذا خوری
- آب: دو لیوان
- شکر: ۵ لیوان
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا زعفران را پودر کرده و دم کنید.
۲. برای درست کردن شهد شربت زعفران، آب را به میزانی که در بالا عنوان شد، در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. وقتی آب به جوش آمد، شکر را اضافه میکنیم و تا قوام آمدن شربت، شکر را از اطراف ظرف هم میزنیم، تا وقتی که شکر کاملا در آب حل شود. بعد از این مرحله مقداری عرق گلاب، زعفران دم کرده و عرق بیدمشک را به شربت اضافه میکنیم. به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا شربت به درجه غلظت کافی برسد و بعد از قوام آمدن، شربت را در دمای محیط قرار میدهیم تا خنک شود.
۲. شهد شربت آماده شده را به نسبت مورد علاقه میتوانید با آب مخلوط کرده و نوش جان کنید. حتما شهد باقیمانده را در ظرف تمیز و در بسته در یخچال برای حفظ کیفیت بهتر نگهداری کنید.
۳. اگر شربت باقیمانده شکرک زد، دلیل آن مقدار حرارت بالا و تبخیر سریع آب بوده است. برای رفع این مشکل، کمی آب جوش به شربت اضافه کرده و آن را دوباره با حرارت ملایم بجوشانید.
۴. اگر شربت به اندازه کافی قوام نیاید ممکن است کپک بزند و یا ترش شود. اگر بعد از چند روز متوجه قوام نیامدن شربت شدید، قبل از کپک زدن شربت، آن را دوباره بجوشانید.
نظر شما