فوت و فن‌های تهیه تاس‌کباب؛ راحت، مقوی و جذاب

از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می‌تواند در برنامه غذایی‌تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می‌تواند در برنامه غذایی‌تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • به: ۱ عدد
  • هویج: ۳ عدد
  • روغن زیتون: ۲ ق غ
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا باید مواد را به تکه‌های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

۲. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه‌های گوشت قرار دهید. بر روی تکه‌های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج  و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی‌های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

فوت و فن‌ها:

- هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق‌العاده شود. 

- سیب زمینی‌ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود. 

- اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی‌آید می‌توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان به غذا اضافه کنید. 

- پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا می‌دهند. 

- در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید

- برای طبخ تاس کباب می‌توانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ، بوقلمون یا شتر استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • کرامت IR ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
    3 0
    عالی
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
    1 0
    رب گوجه یادتون رفت