طرز تهیه ترشی گوجه‌سبز؛ طعمی جدید و جذاب

تا فصل گوجه‌سبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشی‌اش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفت‌زده می‌شوید.

تا فصل گوجه‌سبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشی‌اش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفت‌زده می‌شوید.

مواد لازم:

  • گوجه سبز: ۱ کیلوگرم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری (دلخواه)
  • ترخون: ۳ شاخه کوچک (دلخواه)
  • سیر: ۴-۵ حبه (دلخواه)
  • فلفل سبز: ۳ عدد (دلخواه)
  • سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. گوجه سبزها را بشویید و کاملاً خشک کنید.

۲. درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی سیر ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لا به لای گوجه سبز ها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.

۳. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۷
    0 0
    سلام برام جای تعجب داره که به صورت رسمی هم به آلوچه میگید گوجه سبز!!!! گوجه!!! کجا و آلوچه کجا
  • شاهیکا IR ۰۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
    1 0
    خیلی جالب بود امتحان کنید
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
    0 0
    لطفاً در سری بعد طرز تهیه ی لوبیا چیتی رو آموزش دهید ... متشکرم